Een frisse wind waait door de Nederlandse automarkt met de aankondiging van de Hongqi EH7. Deze gloednieuwe, 100% elektrische sedan belooft luxe, prestaties en een indrukwekkende actieradius. Na de succesvolle introductie van de E-HS9 SUV, breidt Hongqi zijn aanbod uit met de elegante en krachtige EH7. Dit najaar kun je hem bewonderen in de showrooms.

Hongqi EH7-1

Indrukwekkende Prestaties van de Hongqi EH7

De Hongqi EH7 is niet zomaar een sedan. Met een actieradius tot wel 700 kilometer biedt deze auto ultieme vrijheid voor lange ritten zonder zorgen over het opladen. Wanneer het toch tijd is om op te laden, doet de EH7 dat razendsnel. Dankzij de mogelijkheid tot snelladen met maar liefst 250 kW, laad je van 10% tot 80% in slechts 25 minuten.

Qua aandrijving biedt de EH7 keuze uit een achterwiel-aangedreven en een vierwiel-aangedreven versie. De vierwielaandrijving is de krachtigste optie, met een vermogen van maar liefst 619 pk. Deze uitvoering accelereert in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km/h, wat de EH7 een ware krachtpatser maakt. Het trekgewicht bedraagt een respectabele 1.000 kg, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid.

Hongqi EH7-2

Stijlvol Exterieur, Ruim Interieur

Het design van de Hongqi EH7 straalt verfijning en klasse uit. Met een lengte van 4.980 mm, een breedte van 1.915 mm en een hoogte van 1.490 mm, gecombineerd met een wielbasis van 3.000 mm, is het duidelijk dat deze sedan niet alleen groot, maar ook ruim en comfortabel is van binnen.

Het interieur biedt luxe en functionaliteit in overvloed. De strakke, overzichtelijke inrichting wordt gecompleteerd door een groot infotainmentscherm met talloze mogelijkheden. Een opvallend kenmerk is het panoramadak van maar liefst 2 m², vervaardigd uit hightech glas dat 99% van het UV-licht filtert, waardoor je beschermd bent tegen schadelijke zonnestraling.

Hongqi EH7 interieur

Nog Even Wachten op de Prijzen

Hoewel de exacte prijzen van de Hongqi EH7 nog niet bekend zijn, zullen we binnenkort meer details vrijgeven. Blijf ons volgen voor de nieuwste updates en bereid je voor op de komst van deze indrukwekkende elektrische sedan.

Met de introductie van de Hongqi EH7 zet Hongqi opnieuw een grote stap in de wereld van luxe elektrische voertuigen. Houd de website in de gaten en ontdek deze herfst zelf de combinatie van elegantie, kracht en innovatie die de EH7 te bieden heeft.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken