Renault Mégane Estate

Het nieuwe model van de Renault Mégane Estate is officieel leverbaar vanaf september dit jaar, echter is nu al te bestellen. De auto is verkrijgbaar vanaf € 21.290 (benzine 100PK). Dit is de Life uitvoering, die standaard voorzien is van o.a. cruisecontrol, LED verlichting achter, airconditioning en elektrische ramen. Naast de Life uitvoering zijn er nog 4 andere versies verkrijgbaar, namelijk Zen, Bose, GT-Line en GT. De laatste is ook meteen de duurste en is alleen verkrijgbaar in een benzine automaat met 205PK. Deze is verkrijgbaar vanaf € 32.290.

De benzine uitvoering heeft overigens 25% bijtelling, terwijl de diesel binnen de normen van de 21% bijtelling vallen. De Zen-uitvoering vindt u terug op onze website, echter uiteraard kunnen wij u elk gewenst model aanbieden.

Verder heeft de Mégane Estate een ruime bagageruimte met een inhoud van 580 liter. Deze is voorzien van diverse tassenhaken en extra bergruimtes.

Renault Talisman

Naast de introductie van de nieuwe Renault Mégane Estate is onlangs ook de nieuwe Renault Talisman geïntroduceerd. Ook hiervan valt de benzine in de categorie 25% bijtelling en de alleen de basisdiesel met 110PK in 21% bijtelling. De Talisman Estate is verkrijgbaar vanaf € 31.790. Tijdens de Midzomer Première (16 t/m 19 juni) is de Renault Talisman Estate beschikbaar bij de dealer.

Ook bij de Talisman Estate is de ruimte aan de achterzijde optimaal. Dankzij Renault’s Easy Break-system is de achterbank gemakkelijk neerklapbaar in 2 ongelijke delen door middel van twee hendels in de bagageruimte.

Voor vragen of prijsindicaties kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken