De nieuwe Seat Ateca

Het ziet er naar uit dat Seat met de Seat Ateca een leuke SUV auto heeft voor het leasesegment. Het heeft natuurlijk even geduurd voordat Seat met de Ateca kwam. Veel concurrenten hebben al jaren een SUV in het C-segment. Voor de leaserijder die al een Peugeot 3008, Nissan Qashqai heeft gehad is het wellicht leuk om over te stappen naar Seat.

De Seat Ateca zal de concurrentie oa. aangaan met de nieuwe Peugeot 3008, Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai  en Citroen C4 Picasso.Bij de Seat Ateca herken je direct de scherpe lijnen van Seat aan de buitenkant. Denk hierbij aan de neus van de Seat en de strakke lijnen aan de achterkant. Aan de binnenkant valt de Ateca op door zijn ruimte. Vooral achterin heb je zeer veel binnenruimte. Het is een ideale leaseauto voor het gezin met kinderen. Natuurlijk herken je aan de binnenkant de materialen die gebruikt worden uit de VW familie, maar het afwerkingsniveau is zeker erg goed.

De Seat Ateca kan je voorzien van de nodige luxe of van opties die je verwacht van een auto uit dit SUV segment. Denk hierbij aan: DAB+, Park assist, Full led, topview camera, lane assist etc.

Als u het aan ons zou vragen, zouden wij kiezen voor de Seat Ateca style met een upgrade pakket. Aangezien dat dit de 1e SUV voor Seat is, zie je dat de leasemaatschappijen de restwaarden erg goed zetten, dit resulteert een scherpe leaseprijs vanaf € 399 ex btw per maand gebaseerd op 60mnd / 20.000km full operationele lease.

Als u het gevoel heeft dat deze auto nog niet groot genoeg is, dan moet u nog even geduld hebben. Begin 2017 zal Skoda gaan komen met de Skoda Kodiaq. Deze Skoda Kodiaq zal voorzien worden van 7 plaatsen. Meer info zult u begin volgend jaar van ons kunnen verwachten.

Heeft u vragen of kunt u geen keuze maken welke leaseauto voor u geschikt is, dan kunt u altijd met ons contact opnemen via 0495-712433 of vul ons contractformulier in.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken