Het laatste nieuws over de Tesla Model 3

Om u op de hoogte te houden over alle nieuwtjes rondom Tesla’s nieuwe model, posten wij hier regelmatig het laatste nieuws over Tesla en de Model 3 van Tesla.

Exterieur

De productie van de nieuwe Model 3 is inmiddels voorzichtig opgestart. Dit betekent ook dat de auto’s zich voor testritten buiten de fabrieksterreinen gaan begeven. De auto’s die hiervoor gebruikt gaan worden, zijn ook modellen welke steeds dichterbij de uiteindelijke productiemodellen liggen.

Tot op heden werd er gedacht dat het conceptmodel, wat vorig jaar april gepresenteerd werd, niet veel op de daadwerkelijke productieversie ging lijken. Dit blijkt dus niet zo te zijn. Auto’s die op dit moment gespot worden rondom de Tesla Fabrieken, lijken nog steeds erg veel op de auto zoals die vorig jaar gepresenteerd werd.

Totdat de auto daadwerkelijk uitgeleverd wordt, weten we echter nog niets zeker. Tesla zou Tesla niet zijn als er zonder opgaaf van reden iets wordt veranderd!

Interieur

Naarmate de leveringen van de eerste Model 3’s steeds dichterbij komt, kan Tesla steeds minder geheim houden over het design. Ook zijn er inmiddels afbeeldingen gelekt van het interieur van de auto.

Dit lijkt eigenlijk, tegen de verwachtingen, totaal niet op de Model S en Model X. Uiteraard, is het als een ‘Tesla Interieur’ te herkennen. Waar men dacht dat het interieur van een Model S als ‘clean’ gezien kan worden, gaat de Model 3 echt ‘next level’.

Alle instrumenten, navigatie, telefoon etc. worden in de Tesla Model X en Model S bediend via het verticale touchscreen. Ook in de Tesla Model 3 is er weer een gigantisch touchscreen terug te vinden. Nu staat dit scherm niet meer verticaal, maar horizontaal. Dat is verschil 1, verschil 2 is de rest van het dashboard.

In het nieuwe dashboard is geen enkele ventilatieopening meer terug te vinden, helemaal niets. Verder zijn er iets meer opbergvakken, in vergelijk met de Model X en Model S. Verder kan er op dit moment nog weinig gezegd worden over het interieur, omdat er niets te zien is. Er zijn geen knoppen, wederom wordt alles via het Touchscreen geregeld.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken