Tesla Model X

Na lang wachten is het dan zo ver, de eerste Tesla Model X is gearriveerd in het land.
Het derde model van Tesla werd in 2015 al gepresenteerd maar na enige vertragingen arriveert het model nu op de markt.

De auto staat op het platform van de Model S en de auto heeft hier ook veel gelijkenissen mee. Niet alleen delen de auto’s de elektromotoren maar ook de opbouw van opties & pakketten zijn gelijk. De Tesla Model X is overduidelijk een Tesla.

Waar de Tesla Model X in uitblinkt is gadgets, de auto heeft ‘Falcon Wings’. De achterste 2 deuren zijn vleugeldeuren, welke scharnieren in het dak. Verder is de auto uit te rusten met een HEPA Luchtfilter inclusief BioWeapon Defense Mode. In geval van een Biologische aanval, is de berijder in de Model X veilig. En ook komt het grote touchscreen uit de Model S terug, in de Model X. Op dit scherm wordt onder andere de navigatie getoond en alle andere functies. Ook kunnen er internet websites bekeken worden via het gigantische touchscreen.

Verder is de auto uiteraard ook uit te rusten met de bekende ‘Autopilot’ functie van Tesla. Deze functie is in de nieuwe Model X nog verder uit te breiden en wordt ook steeds verder geïnnoveerd. Dit zal onder andere gebeuren door updates via internet.

Al met al is de nieuwe Model X overduidelijk een Tesla en wordt deze auto net zo succesvol als zijn voorganger, de Tesla Model S. Of er veel mensen van een Model S overstappen naar een Model X is niet duidelijk, maar dat de auto een succes wordt is wel al duidelijk!

Heeft u interesse in een Tesla Model X, vraag hier uw lease offerte aan: Tesla Model X of neem hier contact met ons op voor overige vragen.

Het 4e model van Tesla, de Model 3, laat nog altijd op zich wachten en is beschikbaar per einde 2017 / begin 2018.

 

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken