Tesla Model S, X en 3

Een Tesla is een goede optie, als uw voorkeur uit gaat naar kwaliteit, comfort en luxe. Techniek brengt ons de toekomst. Gisteren werd bijvoorbeeld al een proef uitgevoerd op de A2 met zelfrijdende auto’s. Het assortiment van Tesla is gericht op volledig elektrische auto’s, dus zij dragen hun steentje hier zeker aan bij. Een volledig elektrische auto is verkrijgbaar met 4% bijtelling.

Het huidige model Tesla Model S is in 2013 reeds uitgeroepen tot auto van het jaar en ook getest als de meest veilige auto. De elektrische auto, wint mede door de Tesla S dan ook enorm aan populariteit.
Uit de reviews van deze auto blijkt dan ook, dat men zeer tevreden is over de kwaliteit en mogelijkheden van de auto.

Enkele reviews van Tesla Model S-rijders (Bron: Autoweek)
• Het rijden is fenomenaal; wat een trekkracht vanaf 0 km/h en wat kun je super snel inhalen en dat (bijna) geruisloos. Je hoort een licht zoemen/fluiten in de verte, maar dat is ook alles.
• Begonnen in een plug-in hybride, maar het elektrisch rijden bevalt toch wel en geeft een bepaalde mate van rust. Daarom nu gekozen voor de Tesla S.
• De auto is verrassend ruim. Je kunt met 5 personen goed zitten (eventueel uit te breiden naar 7 personen), mede door de 3 stoelen achterin. En je hebt een grote kofferbak achter en een kleine voor.
• Voor dagelijks gebruik volstaat een laadcapaciteit van 75-80% (300km) en dit is, volgens de mensen van Tesla, beter voor de levensduur van de accu.
• Updates van de systemen worden tussentijds netjes én gratis doorgevoerd door Tesla.

Naast Model S, wordt eind maart Model 3 geïntroduceerd. Met dit Model 3 wil Tesla meer dan ooit zijn pijlen op de grote massa gaan richten. De prijsklasse voor dit model (formaat BMW 3-serie) wordt geschat op ongeveer 35.000 (Amerikaanse) dollar. De actieradius van deze auto zal rond de 400 kilometer komen te liggen. Dit is ongeveer gelijk aan de actieradius van het basismodel Tesla S 70.

In de tweede helft van dit jaar wordt ook het nieuwe Tesla Model X verwacht. Ze presenteren deze auto als de veiligste, snelste en best uitgeruste SUV ooit. Met een standaard vierwielaandrijving en een accu met een vermogen van 70 of 90 kWh, staat deze SUV garant voor een actieradius van 470 km. Ook in Model X kunnen, net als Model S, 7 zitplaatsen gecreëerd worden. De prijzen voor Model X zijn inmiddels bekend.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken