Volkswagen Tiguan Allspace

De nieuwe Tiguan kennen we al een tijdje. Maar, met de komst van Skoda Kodiaq kreeg die auto opeens te maken met concurrentie uit eigen VAG-huis. De Kodiaq is namelijk een slagje langer dan de Tiguan en daardoor leverbaar met zeven zitplaatsen. Maar door de uitzonderlijk lange levertijden van ongeveer 12 maanden biedt Volkswagen nu de oplossing met de Tiguan Allspace

AllSpace

De naam van de nieuwe Volkswagen SUV onthult meteen zijn grote kracht: in de nieuwe Tiguan Allspace is ruimtegebrek nooit meer aan de orde. De auto heeft een lengte van 4,7 meter, ruim 21 centimeter meer dan het huidige model. Qua formaat denken we dan meteen aan de populaire Skoda Kodiaq. Het rek- en strekwerk van de Duitse fabrikant levert leaserijders 145 liter extra bagageruimte op en een totale laadcapaciteit van 760 tot 1920 liter. Voor grote gezinnen is de inklapbare derde zitrij een heel aantrekkelijke optie. De Allspace heeft in dat geval 1775 liter laadvolume en zitplaatsen voor wel zeven personen.

Extra rijke uitrusting

Dat de Tiguan Allspace tussen de Tiguan en de exclusieve Touareg wordt gepositioneerd, blijkt uit zijn uitgebreidere standaarduitrusting. Zelfs in de Trendline-basisuitvoering heeft hij aanvullende zaken als de eerder genoemde dakreling (uitgevoerd in zwart), Radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’ met het Connectivity Package (telefoon- en USB-interfaces), een multifunctioneel stuurwiel en een variabele laadvloer.

De uitrustingsniveaus Comfortline (met een elektrisch openende en sluitende achterklep en zilverkleurige dakreling) en Highline (met LED-koplampen en Keyless Access) doen daar nog een flinke schep bovenop. Bovendien wordt de Tiguan Allspace gelanceerd met compleet nieuwe infotainmentsystemen. Het meest uitgebreide Discover Pro-systeem kan worden bediend met handgebaren.

Volkswagen Tiguan leasen

De Tiguan Allspace is eind 2017 te leasen in Nederland en de Nederlandse prijzen en exacte specificaties zullen in aanloop naar de introductie bekend gemaakt worden. We verwachten u binnenkort al meer te kunnen vertellen over de Tiguan Allspace prijzen en leaseopties. Informeer voor meer informatie voor de levercondities

Klik op onderstaande afbeelding voor meer afbeeldingen van de Volkswagen Tiguan Allspace.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken