De nieuwe Volkswagen Tiguan

Sinds eind mei staat de twee generatie Volkswagen Tiguan in de showroom. De Vw Tiguan heeft een scherpe vanaf prijs van € 28.790, dit is € 4000 voordeliger dan zijn voorganger.  In de lease begint de Tiguan vanaf € 399, ex btw gebaseerd op 60mnd / 10.000km full operationele lease.
De Volkswagen Tiguan  heeft enkele voordelen ten opzichte van de oude versie:

Ruimer geworden -> zes centimeter meer lengte en zelfs een 7,7 centimeter langere wielbasis

Lichter geworden -> 50kg lichter geworden

brandstofverbruik -> de hoogte is met 3,3 centimeter teruggebracht, waardoor de luchtweerstand beter is en mede hierdoor ligt het brandstofverbruik van de volkswagen Tiguan 24 procent lager dan zijn voorganger

 

Zo is de Vw Tiguan leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen:

Trendline

Comfortline

Highline

Connected Series

In de lease zien wij de meeste leaserijders kiezen voor de Connected Series, een zeer complete uitvoering en alle zakelijke aspecten zoals (Navigatie, Bluetooth, DAB+ en multimedia systeem) zitten standaard in het pakket van de Connected Series.

In dit C-segment heeft de Volkswagen Tiguan concurrentie van de Toyota RAV4, Nissan Qasqai, BMW X1, Mazda CX 5 of de Audi Q3. Een sterk punt van de VW Tiguan is de trekgewicht, dus de liefhebber van een caravan of paardentrailer is deze Vw Tiguan zeker een auto om mee te nemen in de vergelijking. Daarnaast kunt u ook nog kiezen van de 4MOTION, deze vierwielaandrijving geeft de Tiguan meer grip.

De Volkswagen Tiguan in de Lease

Momenteel is het verstandig om de Vw Tiguan pas in 2017 in de lease te nemen. Momenteel heeft zowel de benzine als de dieselvariant 25% bijtelling. Vanaf 2017 gaat de bijtelling van oa. de Volkswagen Tiguan naar 22 procent bijtelling. U kunt de volkswagen Tiguan wel alvast bestellen in 2016, dan zorgen wij dat uw leaseauto per 2 januari klaar staat.

Vraag hier uw offerte aan voor de nieuwe Tiguan, voor meer informatie kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen met ons via: https://www.fleximo.nl/contact/ 

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken