Vanaf mei te bestellen bij Fleximo!

Volkswagen Touareg - Wikipedia

De nieuwe Touareg combineert de kracht van een SUV met het comfort van een limousine. Dit resulteert in hoogwaardige offroad kwaliteit en geweldige on road technologie. De nieuwe Touareg wordt standaard uitgerust met Bi-Xenonverlichting. Door het vernieuwde design en de laatste technologie vervult de Touareg al uw wensen.

Exterieur

De ontwerpers hebben van de nieuwe Touareg een robuuste en krachtige SUV gemaakt. Door zijn lijnenvoering blijft hij echter zeer elegant. De Touareg krijgt een sportief uiterlijk door de fraaie LED-achterlichten. De Touareg is voortaan 4,88 meter lang, 1,98 meter breed en 1,70 meter hoog. Dit terwijl hij juist 106 kg minder weegt dan voorheen! De Touareg heeft zowel voor als achter LED-lampen en krijgt gespierde flanken om zijn aanwezigheid kenbaar te maken. Standaard 18″ velgen, uitbreidbaar tot 21″, helpen daar overigens ook een handje bij.

Volkswagen Touareg (2018) - foto's en specificaties - TopGear

Interieur

De Touareg is daarnaast leverbaar in drie verschillende uitvoeringen, die ieder hun eigen draai geven aan de SUV. Atmosphere geeft de wagen allerlei houten interieurdelen, terwijl metaal en chroom juist de boventoon voert bij Elegance. Uiteraard maakt ook de R-Line zijn opwachting. Deze lijn geeft de auto, zoals gebruikelijk, een iets sportiever sfeertje. Het interieur van de nieuwe Volkswagen Touareg is pure business class. Afgewerkt met hoogwaardige materialen, voorzien van de laatste technologische hoogstandjes en het design is buitengewoon fraai. De comfortstoelen in de nieuwe Touareg passen zich, dankzij de verschillende opblaasbare luchtkamers, aan uw postuur aan. Door de lange wielbasis ontstaat er een ongekende hoofd- en beenruimte. Doordat de achterbank verschuifbaar is, creeërt u in een handomdraai 16 cm extra beenruimte.

Volkswagen Touareg afmetingen en bagageruimte: hybride en thermisch

Volkswagen Touareg afmetingen en bagageruimte: hybride en thermisch

Multimedia

Het strakke dashboard valt op door een middenconsole die sterk naar de bestuurder is toegedraaid en een touchscreen met een doorsnede van maar liefst 15 inch bevat. Samen met een digitaal instrumentarium van 12 inch beschikt de Touareg daarmee over een enorm oppervlak aan schermen, waarmee het interieur zelfs een beetje doet denken aan dat van de nieuwe Audi A8 en A7. Volkswagen noemet het geheel ‘Innovision Cockpit’ en benadrukt dat dankzij de schermen nog nauwelijks fysieke knoppen in het interieur te vinden zijn. Daarnaast is de nieuwe Touareg volledig compatible met uw smartphone. U kunt u smartphone aansluiten op de boordcomputer van de auto of op de aparte stroomvoorziening en en aux-aansluiting onder de klep van de middenarmsteun. Rechts van het enorme scherm bevindt zich een reeks ventilatieroosters die optisch uit één stuk bestaat, zoals Volkswagen dat ook in de Passat en Arteon toepast.

 

De Volkswagen Touareg is nu al te bestellen in Nederland en de leaseprijzen en exacte specificaties zullen in aanloop naar de introductie bekend gemaakt worden. We verwachten u binnenkort al meer te kunnen vertellen over de prijzen en leaseopties. Vul ons contactformulier in en wij brengen u volledig op de hoogte over prijzen, opties en levercondities.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken