In september maakt de nieuwe Volkswagen Transporter zijn debuut op de IAA in Hannover. Voor dat het doek van de nieuwe bestelbus wordt afgetrokken toont Volkswagen het lijnenspel van de nieuwe Transporter al met de buitenwereld.

Volledig opnieuw ontworpen

Volgens Volkswagen is de nieuwe Transporter van voor tot achter volledig opnieuw ontworpen. Het Duitse automerk heeft het familiegezicht er goed op weten te krijgen. De koplampen en de grill herkennen we uit eerdere modellen van Volkswagen zoals de T5, T6.1 en de T1. Het frontdesign maakt duidelijk dat hij bij de Bulli-familie hoort en vormt een aanvulling op de Multivan en ID. Buzz. De achterzijde heeft een homogeen design met de karakteristieke kenmerken van een Bulli, inclusief een achterklep en vleugeldeuren. De nieuwe vorm van de achterlichten met LED-stippen verwijst naar de T5. Horizontale lijnen onder de achterruit en boven de handgreepstrip benadrukken de iconische helderheid.

Volkswagen Transporter 2025

IAA in Hannover

Lang hoeven we niet meer te wachten. In september op de IAA in Hannover zal het doek van de nieuwe Transporter worden getrokken. De marktintroductie staat gepland voor het eerste kwartaal in 2025.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken