Volvo XC40

De Volvo XC40 bevat een uitgebreide mix aan veiligheidssystemen. Denk hierbij aan City Safety, Run-off Road Protection, Run-off Road Mitigation, Cross Traffic Alert met Auto Brake en een 360-graden camera. Optioneel is de Volvo XC40 ook te bestellen met Pilot Assist, waarmee je semi-autonoom kunt rijden met deze crossover. De Volvo XC40 beschikt over flink wat personalisatiemogelijkheden, er is altijd een XC40 die bij u past!.

De Volvo XC40 wordt aangeboden met een brede range aan benzine- en dieselmotoren. Voor de benzinerijder begint Volvo met de T3-benzine (156pk/handgeschakeld), dan volgt de T4 benzinemotor met 190pk en standaard automaat. Deze T4 is eveneens leverbaar met All Wheel Drive. De top van de lijn is de T5 benzinemotor met 254pk, automaat en AWD.

Voor de dieselrijder is de keuze uitgebreid: dieselen begint met de D3 dieselmotor met 150pk en een handgeschakelde versnellingsbak. Een automatische versnellingsbak, eventueel nog aangevuld met All Wheel Drive zijn optioneel leverbaar. De D4 motor rondt het gamma naar boven af met een 190pk diesel, altijd met automaat en AWD.

In de nabije toekomst zal Volvo de XC40-lijn nog verder uitbreiden met een Plug-in Hybrid versie (benzine i.c.m. elektrisch) en een volledig elektrische variant!

Neem contact met ons op indien u meer vragen heeft over de Volvo XC40

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken