Volvo XC40 –  Zakenauto van het Jaar 2024

Op woensdagavond werd de Volvo XC40 bekroond als de Zakenauto van het Jaar 2024, en daarmee neemt hij de fakkel over van de Skoda Enyaq iV.

Tijdens de uitreiking van de prestigieuze Driving Business Awards, gehouden door AM in Ermelo, werden Arthur van Es en Frits Giesbers van Volvo Nederland verheugd begroet met de prijs. Bovendien werd de onderscheiding voor het meest veelbelovende nieuwe model, oftewel de Beste Nieuwkomer van het Jaar, uitgereikt aan de BMW iX1.

Het is opmerkelijk dat de Volvo XC40 dit jaar als winnaar uit de bus kwam, gezien het feit dat hij vorig jaar al in de top 5 van zakenauto’s eindigde. Voor sommige juryleden was deze uitkomst verrassend, aangezien de XC40 al geruime tijd op de markt is. Desalniettemin blijft de XC40 onverminderd populair bij zowel leaserijders als leasemaatschappijen. De jury was van mening dat de auto deze eer verdiende.

Een belangrijk overweging voor de zakelijke markt is de hoge restwaarde van de XC40. Daarnaast behaalt deze auto de op één na hoogste scores op het gebied van kilometerkostprijs, duurzaamheid en waardering voor de kwaliteit van de importeur/dealerorganisatie.

Zaken auto van het jaar 2024 - Volvo XC40Auto van het jaar verkiezing in het kort

Deze jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door het vakblad Automotive Management. De vakjury bestaat uit een divers gezelschap, waaronder vakjournalisten, autoleasespecialisten en andere deskundigen op het gebied van zakelijke mobiliteit.

Op woensdag 27 september 2023 werd de winnaar van de prestigieuze titel “Auto van het Jaar 2024” bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Driving Business Awards.

BMW iX1 wint trofee”Beste Nieuwkomer in 2024”

Elk jaar is de jury verantwoordelijk voor het uitreiken van een speciale onderscheiding voor de Beste Nieuwkomer. Vorig jaar ging deze eer naar de volledig elektrische BMW i4, en dit jaar wordt BMW opnieuw geëerd met de titel, ditmaal voor de BMW iX1. Deze elektrische versie van de X1 blijkt een veelzijdige krachtpatser te zijn. De veelbelovende SUV combineert een weelderig interieur met royale binnenruimte en indrukwekkende rijprestaties. BMW laat hiermee zien dat ze elektrische modellen goed ontwikkeld hebben en zeker op de goede weg zitten.

Leasen bij Fleximo!

Uiteraard zijn de Volvo XC40 en de BMW iX1 te leasen bij Fleximo! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur! Liever een andere elektrische auto? Ook dat is mogelijk, bekijk hier ons uitgebreide aanbod!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken