In de dynamische wereld van het bedrijfsleven is efficiëntie een van de sleutelfactoren voor succes. Bedrijven streven er voortdurend naar om kosten te verlagen en processen te optimaliseren. Een van de manieren waarop organisaties dit kunnen bereiken, is door hun wagenparkbeheer uit te besteden. Fleximo, een vooraanstaande speler in de markt van wagenparkbeheer, biedt een breed scala aan diensten aan die bedrijven kunnen helpen om hun mobiliteitsbehoeften efficiënt te beheren.

Het beheer van het wagenpark is tijdrovend en wordt in veel gevallen niet efficiënt uitgevoerd. Vaak valt het wagenparkbeheer onder een van de grootste kostenposten van het bedrijf. Fleximo neemt dit volledig uit handen, zodat klanten meer tijd hebben voor de bedrijfsactiviteiten die er echt toe doen. Steeds meer bedrijven besteden hun wagenparkbeheer uit aan Fleximo, waardoor alles goed geregeld is onder één dak!

Met ons speciaal ontwikkelde softwaresysteem hebben bedrijven alles inzichtelijk in een compleet dashboard.

Wagenparkbeheer - compleet overzicht

Wat is wagenparkbeheer?

Wagenparkbeheer is een essentiële functie voor bedrijven en organisaties die transport nodig hebben voor hun producten of diensten. Het doel is om de kosten onder controle te houden, de productiviteit te optimaliseren en risico’s te minimaliseren. Door effectief wagenparkbeheer kunnen organisaties hun operationele efficiëntie verbeteren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en betere servicekwaliteit.

De Voordelen van Wagenparkbeheer Uitbesteden bij Fleximo

Het uitbesteden van het wagenparkbeheer brengt vele voordelen met zich mee. Ontdek de voordelen en profiteer!

Besparing van Tijd en Geld
In ons uitgebreide systeem vind je alle gegevens van jouw wagenpark. Bekijk bijvoorbeeld het verbruik, tankgedrag en nog veel meer. Zo ontdek je gemakkelijk waar je op kunt besparen naast alleen tijd.

Expertise en Ervaring
Fleximo beschikt over jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de mobiliteitssector. Dit stelt ons in staat om uw wagenpark optimaal te beheren en problemen proactief aan te pakken. Met onze expertise kunnen wij ook helpen bij het maken van strategische beslissingen over de samenstelling en vernieuwing van uw wagenpark.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid
Of u nu een klein bedrijf bent met een paar voertuigen of een grote onderneming met een uitgebreide vloot, Fleximo biedt oplossingen die op maat gemaakt zijn voor uw specifieke behoeften. Dit zorgt voor een flexibele aanpak die kan meegroeien met uw bedrijf.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Duurzaamheid is een steeds belangrijker aspect van modern bedrijfsbeheer. Fleximo helpt bedrijven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door advies te geven over het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen en duurzame praktijken te implementeren in het wagenparkbeheer. Voor veel berijders is elektrisch rijden een goede optie. Fleximo denkt graag met bedrijven mee om zo het maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren.

Een Compleet Overzicht
In ons dashboard heb je een compleet overzicht van je huidige bedrijfssituatie, ongeacht leasemaatschappij, koop, lease, auto’s of bedrijfswagens. Alles in een overzicht!

Fleetmanagement Fleximo

Waarom Kiezen voor Fleximo?

Fleximo onderscheidt zich door zijn klantgerichte benadering en uitgebreide dienstenpakket. Hier zijn enkele redenen waarom Fleximo de ideale partner is voor uw wagenparkbeheer:

 1. Op Maat Gemaakte Oplossingen
  Fleximo begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen en bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om volledige outsourcing of alleen specifieke diensten, Fleximo heeft de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen.
 2. Uitstekende Klantenservice
  Bij Fleximo staat klanttevredenheid voorop. Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u altijd de best mogelijke service ontvangt.
 3. Geavanceerde Technologie
  Fleximo maakt gebruik van de nieuwste technologieën om het beheer van uw wagenpark te optimaliseren. Van geavanceerde fleet management systemen tot real-time monitoring, wij zorgen ervoor dat u altijd de controle en het overzicht heeft over uw voertuigen.
 4. Transparantie en Betrouwbaarheid
  Betrouwbaarheid en transparantie zijn kernwaarden bij Fleximo. U kunt rekenen op eerlijke communicatie en duidelijke rapportages, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Dit zorgt voor een vertrouwensrelatie en gemoedsrust.
 5. Continue Innovatie
  Fleximo blijft continu innoveren om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt. Dit betekent dat u altijd profiteert van de meest recente ontwikkelingen en beste praktijken in wagenparkbeheer.

Uw Wagenparkbeheer uitbesteden?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact op met Fleximo en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om succesvoller en duurzamer te worden.

Wagenpark advies Fleximo

Het professioneel beheren van een wagenpark en het coördineren van alle leveranciers is een uitdagende taak. Uw wagenpark brengt aanzienlijke kosten met zich mee en u wordt geconfronteerd met diverse uitdagingen op het gebied van leveranciersmanagement, informatiemanagement en het beïnvloeden van gedrag. Onze medewerkers bij Fleximo hebben de juiste kennis en ervaring om u te ondersteunen en helpen u graag uw doelen te bereiken. We bieden advies voor zowel kortlopende als langdurige projecten. Fleximo is een volledig onafhankelijk bedrijf en niet verbonden aan bedrijven die mobiliteitsdiensten leveren. Onze consultants zullen daarom altijd objectief advies geven. Bovendien is het mogelijk om te profiteren van eventuele schaalvoordelen, die we altijd volledig doorberekenen. Voor al uw vragen over wagenparkbeheer of mobiliteit kunt u bij ons terecht.

Uitgebreide wagenparkscan

Middels een uitgebreide wagenpark scan maken we de huidige situatie van het wagenpark in beeld, brengt verbeter punten aan het licht en biedt mogelijkheden tot kostenreductie. Ook mogelijkheden om te verduurzamen en zo het MVO te stimuleren wordt naar bovengebracht.

Fleximo, uw partner in mobileit

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken