Ford Fiesta

De vorige Ford Fiesta was al een ijzersterke aanbieding in zijn klasse. Dat was natuurlijk goed nieuws voor Ford, maar elk voordeel heeft ook zijn nadeel: hoe zorg je ervoor dat het nieuwe model toch weer net wat beter wordt?

**Direct naar de aanbieding**

Van sportiviteit tot luxe

Ford zag die trend tijdig aankomen en heeft voor de nieuwe Fiesta een tal aan uitvoeringen en personalisatiemogelijkheden ontwikkeld. Een optielijst die verder gaat dan een ander kleurtje of lichtmetalen wielen. De Titanium, Trend, ST-Line alsook de Vignale zijn zichtbaar andere modellen. Met specifieke bumpers, een andere grille, afwijkende lichtmetalen wielen alsook een verschillend aangekleed interieur maak je heel bewust een keuze voor een sportieve uitdossing (ST-Line), een chique aankleding (Vignale) of een gulden middenweg (Trend/Titanium). Wie zich nog verder wil onderscheiden kan vanaf volgend jaar ook nog kiezen voor de Active-uitvoering die met een grotere bodemvrijheid, dakrails en extra stootlijsten wat van de crossovers van Ford heeft mogen lenen.

 

Uitvoering en veiligheid

Die ruime keuze houdt niet op bij de uitstraling. Ook de optielijst is best indrukwekkend. Wat te denken van adaptieve cruise control, automatische inparkeerfunctie, stoel- en stuurverwarming

 

alsook DAB-radio. Zaken die we in dit segment amper tot niet tegenkomen. Op het gebied van  veiligheid is de lijst al evenzo indrukwekkend. Zo zijn er twee camera’s, drie radars en 12 sensoren te monteren om 360 graden rondom de auto de omgeving te scannen. Zo kan de Fiesta ongelukken en schades voorkomen in de breedte zin van het woord.

Interieur

Wel revolutionair vernieuwd is het interieur. Met name dankzij de komst van een touchscreen op het dashboard. Bijna de helft van de knoppen kon hierdoor verdwijnen en dat geeft een veel opgeruimder en hoogwaardiger gevoel. Mooi aan het scherm, dat in de topuitvoering 8 inch groot is, is het feit dat de resolutie zeer hoog is en de bediening niet alleen met touch maar ook met knijp- en veegbewegingen werkt. De smartphone is er bovendien naadloos aan te koppelen via Apple Carplay en Anroid Auto.

Adembenemend geluid

Is de telefoon eenmaal gekoppeld dan kunnen via het scherm diverse apps worden gebruikt. Waaronder ook Spotify. En dat is prettig, want wie voor € 900,- bij de titanium uitvoering het Navigation Pack met B&O play aanvinkt, krijgt dan ook de Denen van Bang & Olufsen aan boord. Het speciaal op de Fiesta afgestemde geluidssysteem telt tien speakers, waaronder een subwoofer en heeft een voor dit segment onovertroffen geluidskwaliteit.

Fiesta Leasen

Wilt u deze Ford fiesta zakelijk of prive leasen? Voor Full operationele lease Inclusief Navigation pack T.w.v; €850,- starten de prijzen bij €228 Per maand op basis van 60 maanden en 10.000km per jaar.

– 36maanden en 10.000km €236,- per maand

– 48maanden en 10.000km €233,- per maand

– 60maanden en 10.000km €228,- per maand

 

Wat zit er allemaal inbegrepen:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Banden
  • Wegenbelasting
  • Verzekering WA
  • Verzekering Casco, met een Eigen Risico van €300
  • Schade Verzekering Inzittenden
  • Ongevallen Inzittenden Verzekering

**Deze aanbieding bekijken **

Neem contact met ons op indien u meer vragen heeft over de Ford Fiesta

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken