De directe concurrent van de Tesla: de Jaguar I-Pace!

Het productiemodel van de Jaguar I-Pace onthuld. Inmiddels heeft de Jaguar I-Pace dan ook bijna geen geheimen meer. We weten dat de auto een accupakket van 90 kWh heeft, dat via twee elektromotoren van 200 pk elk voor de aandrijving van alle vier de wielen zorgt. In totaal krijgt de auto dus 400 pk en 700 Nm. Daarmee moet hij in iets meer dan vier tellen naar de honderd kunnen sprinten.

 

Einde testwerk

In de afgelopen maanden is Jaguar druk bezig geweest met het laatste testwerk van de auto. In totaal is er meer dan 2,4 miljoen kilometer aan testwerk verricht, waaronder bij temperaturen van veertig graden boven én onder Celsius. Verder is er nog meer dan 11.000 uur aan simulatiewerk uitgevoerd met 200 verschillende prototypes.

Marktinformatie

Een 432-cellige 90 kWh grote lithium-ion batterij zorgt voor een theoretische actieradius van 540 km volgens NEDC. Een andere testcyclus genaamd WLTP, die zich meer richt op de praktijk, geeft een range van 480 km. Een prima actieradius als je hem met zijn concurrenten (tesla) vergelijkt. Laden van 0 naar 80 procent moet lukken in 40 minuten en de auto kan de batterij opwarmen of verkoelen om het laden zo efficiënt en snel mogelijk te laten verlopen.

Qua infotainment krijgt de I-PACE het bekende Touch Duo Pro systeem wat ervoor zorgt dat er twee touchscreens communiceren om zo gebruiksgemak te bevorderen. Nieuw in de I-PACE is een EV-gericht navigatiesysteem, die communiceert met satellieten en eerder gemaakte ritten om de route zo efficiënt mogelijk te plannen. Jaguar past ook twee nieuwe technologieën toe die de I-PACE uniek maken: een AI-systeem dat meet wie er achter het stuur zit, om zo de persoon te identificeren en de auto af te stellen op de voorkeur van die persoon. Handig dus voor als je met meerdere personen de auto deelt.

 

Heeft u interesse in deze zeer voordelige 4% bijtelling Jaguar I-Pace?
Dan bent u op deze website aan het beste adres. Wij hebben namelijk zeer voordelige leaseoplossingen voor u beschikbaar.
Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze prachtige auto. Vul nu het formulier in en ontvang z.s.m. een scherpe offerte!

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken