B-Segment: De nieuwe Ford Fiesta

De nieuwe Ford Fiesta staat in het najaar in de showroom maar de prijzen zijn inmiddels bekend en van de Ford Fiesta leaseauto mogen wij inmiddels al de prijzen bekend maken. Behalve nieuwe motoren komt de Ford Fiesta leaseauto met compleet nieuwe features, exterieur en interieur. Met een groot display op het dashboard, audio,- en navigatieopties is de nieuwe Ford Fiesta binnen dit segment een hele interessante leaseauto.

ford fiesta lease
De nieuwe Kia Rio

Behalve de Kia Picanto heeft Kia de Rio ook in een nieuwe jas gestoken. Behalve nieuwe motoren is de nieuwe Kia Rio leverbaar in zeer complete zakelijke uitvoeringen. Met fiscale waardes tussen de € 14.925,- en € 25.425,- is de Kia Rio leaseauto te rijden met € 115,- aan netto bijtelling per maand!

kia rio lease
De nieuwe Suzuki Swift

Om in de trend van nieuwe hatchbacks te blijven, ook staat er in april de nieuwe Suzuki Swift leaseauto in de showroom. Behalve een nieuw design, nieuwe motoren en uitrusting komt de Swift met geavanceerde safety-features voor een auto in dit segment. Nieuwe benzinemotoren en Smart Hybrid-techniek behoren tot de mogelijkheden

suzuki swift lease
C-Segment VW Golf

De auto die op iedere hoek van de straat is te vinden; de Volkswagen Golf. Wederom aangescherpt met nieuwe uitrusting en verkrijgbaar als hatchback en station variant als.  Per mei is ook de volledig elektrische E-Golf te bestellen, deze versie heeft een nieuw accupakket met een theoretische actieradius van 300 km.

vw golf lease
SUV Peugeot 5008

In het immens populaire SUV en Crossover-segment zoals de Peugeot 3008, Seat Ateca en de Skoda Kodiaq zal Peugeot later in het jaar de nieuwe Peugeot 5008 presenteren. Een maatje groter als de Peugeot 3008, maar verkrijgbaar met dezelfde complete uitvoeringen als leaseauto.

peugeot 5008 lease
Volvo XC60

Onlangs gepresenteerd op de beursvloer in Geneve, eind van het jaar in showroom maar voor ons is ie inmiddels te calculeren: De nieuwe Volvo XC60! Kijk goed, het lijkt de XC90 maar is toch echt een maatje kleiner. Ook het Volvo XC60 leasetarief is een maatje kleiner.

volvo xc60 lease
Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken