Onlangs werd de prijs van de MG ZS EV bekend gemaakt. Het eerste model en tevens de eerste EV waarmee het illustere en van origine Britse merk terugkeert naar de Nederlandse automarkt. Nu is er meer bekend over de locaties waar je voor service en onderhoud terecht kunt!

De MG ZS EV

MG lijkt met de ZS EV, een volledig elektrische cross-over die wat formaat betreft vergelijkbaar is met een Nissan Qashqai, een sterke troef in handen te hebben. De MG heeft namelijk een vanafprijs van net geen 30.000,- euro (€ 29.990) en daarmee is het misschien niet de goedkoopste elektrische auto van ons land, maar wel de voordeligste EV van dit formaat. MG gaf al aan dat het model online te bestellen is, maar waar je voor je onderhoud terecht kon, was nog even gissen. Tot vandaag.

Eric Berkhof over de MG ZS EV

“Met de toevoeging van MG breidt ons productfolio zich uit naar 25 sterke automerken waarvan MG het enige merk is met uitsluitend elektrisch aanbod. We zijn er trots op een exclusieve rol te mogen vervullen bij het aanbod van bereikbare elektrische auto’s in ons land”, aldus Eric Berkhof, dga Van Mossel Automotive Groep. “Waar we vooral naar uitkijken is om de markt kennis te laten maken met de kracht van digitale merkbeleving in combinatie met het traditionele verkoopkanaal.”

Samenwerking

MG meldt dat het een samenwerking is aangegaan met de Van Mossel Automotive Group. Wie van plan is een MG te leasen of kopen, kan bij zestig locaties van die dealerholding terecht. Voor onder andere service en onderhoud. Daarnaast opent MG niet alleen een zogeheten ‘Brand Store’ in Amsterdam, maar ook eentje in Breda. Hier is de ZS EV van dichtbij te bekijken én is er de mogelijkheid een proefrit te maken. De verkoop van de MG ZS EV geschiedt online. De auto is binnenkort online te bestellen en zal in twee vestigingen van Van Mossel te zien zijn. Er worden twee modellen gelanceerd: de comfort en de luxury versie. De MG ZS EV is nog dit jaar leverbaar.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken