100% elektrisch 100% performance 

De Polestar 2 verlegt de grenzen met een complete, responsieve rijervaring. Voor wie nog meer uit deze voortreffelijke auto wil halen, is er het performance-pakket.

De Polestar 2 is een avant-garde 5-deurs fastback, vol met onderscheidende designsnufjes. Een holle, zeshoekige versnellingspook met een verlichte Poolster in het midden. Achterlichten over de gehele breedte van de auto. Deze details geven de Polestar 2 niet alleen een unieke look. Het zijn ook de punten waar vorm en functie samenkomen en die van de Polestar 2 een veelzijdige, moderne en progressieve elektrische auto maken.

Brembo remmen

Het performance-pakket bevat remmen van de Italiaanse fabrikant Brembo, met aluminium remklauwen uit één stuk in de kleur Zweeds goud. Brembo remmen zijn in hoge mate bepalend voor Polestar’s definitie van prestaties: ze zijn stijver, bieden een uniforme rem druk en remkracht en reageren sneller bij elke temperatuur.

Öhlins DFV-dempers

Het belang van een goede wielophanging wordt vaak onderschat. Het performance-pakket bevat daarom Dual Flow Valve-dempers (DFV) van de gerenommeerde fabrikant Öhlins. Deze dempers vertonen bij invering hetzelfde gedrag als bij uitvering, waardoor de wielen een ongekende grip en tractie behouden. Dat leidt tot een responsiever rijgedrag. 

20-inch smeedstalen wielen

De smeedstalen wielen in het performance-pakket zorgen voor een lager onaf geveerd gewicht, een grotere sterkte en maximaal contact met de weg. De goudkleurige ventieldoppen passen bovendien bij de remklauwen. Daarmee wordt de rijervaring niet alleen verfijnd, maar krijgt het hele begrip een andere betekenis.

Goudkleurige veiligheidsgordels

De goudkleurige veiligheidsgordels in het performance-pakket zijn net vijfvoudige uitroeptekens, die de ingetogen en toch expressieve kracht van de Polestar 2 symboliseren.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken