De Volkswagen e-Golf maakt elektrisch rijden bereikbaar

De Volkswagen Golf is een van de populairste auto’s in Nederland. Tegenwoordig is de Golf er ook in een elektrische variant: de ‘’e-Golf’’. Ook de Volkswagen e-Golf blijkt in Nederland heel populair. In het begin van 2018 was de e-golf de bestverkochte leaseauto van Nederland.

ActieradiusVolkswagen e-Golf accu

De Volkswagen e-Golf is voorzien van een 35,8 kWh batterij en een elektromotor die 100kW/126 pk levert. Op een volle acculading kan de e-Golf ongeveer 230 WLTP-fabriekopgave kilometer ver rijden. Dit hangt natuurlijk wel af van de weersomstandigheden en de rijstijl. De e-Golf accelereert van 0-100 km/u in 9.6 seconden en haalt een topsnelheid van 150 km/u.

Laadtijden

Of je nu thuis, op je werk of onderweg bent, er is altijd wel een plek in de buurt om jouw Volkswagen op te laden. Het aantal oplaadpunten groeit namelijk snel. En dankzij de slimme accutechnologie van Volkswagen, rijd je extra veel kilometers op één lading. Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kan je binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Ben je onderweg? Dan kan je via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Standaarduitrusting

De Volkswagen e-Golf  is standaard onder meer uitgerust met automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Ook het Discover Pro infotainmentsysteem met navigatie, 9,2 inch touchscreen en stem- én gebarenbediening is standaard. Optioneel levert Volkswagen het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos (dus via inductie) zijn op te laden.

Volledig 4% bijtellingVolkswagen e-Golf 4% bijtelling

Fleximo heeft nog 15 voorraad modellen beschikbaar. Deze auto’s zijn snel leverbaar en zeer scherp geprijsd! *let op: OP=OP!!* De e-Golf is volledig elektrisch daarom profiteert u nu nog van de gunstige bijtellingstarieven. De bijtelling is dit jaar slechts 4% bijtelling, waardoor je deze auto al vanaf € 65,- netto bijtelling per maand rijdt. Dit maakt auto rijden zeer voordelig en u draagt ook nog een steentje bij aan de verbetering van het  milieu.

Heeft u interesse in de Volkswagen e-Golf neem dan contact met ons op of klik hier!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken