Volkswagen T-Roc: de compacte SUV binnen Volkswagen

De Volkswagen T-Roc is de compacte SUV binnen het Volkswagen-merk. Hij blijkt dan ook het meest succesvol te zijn van alle Volkswagens ooit! Met de Volkswagen T-Roc laat je gegarandeerd een goede indruk achter. De T-Roc is compact, sportief en robuust. Door de hoge zit bewaar je gemakkelijk het overzicht op de weg. Binnen de huidige line-up van Volkswagen past deze crossover prima tussen de grotere Volkswagen Tiguan en de kleinere Volkswagen T-Cross. Wil je de VW T-Roc nog extra op laten vallen, dan kun je kiezen voor een contrastkleur van het dak in zwart of wit.

Nieuw: Volkswagen T-Roc CabrioletVolkswagen T-Roc cabriolet

Binnenkort is de Volkswagen T-Roc is ook verkrijgbaar in een Cabriolet, waarmee je het stoere karakter van de T-Roc combineert met het gemak van een cabriolet. Het stoffen dak van de VW T-Roc Cabriolet is in 9 seconden te openen.
Deze Volkswagen T-Roc Cabriolet is vanaf het voorjaar 2020 te zien bij de dealer en is verkrijgbaar vanaf € 35.740 in twee uitvoeringen, namelijk de Style (1.0 TSI) en de sportieve R-Line (1.5 TSI).

Gebruikersreviews

Uit gebruikersreviews blijkt dat de Volkswagen T-Roc heel stil is. Als je er rustig mee rijdt hoor je tot 150km/u praktisch niets. De Volkswagen T-Roc beschikt dus over een goede geluidsisolatie. Binnen in de auto zitten alle functies op een logische plaats en laten zich gemakkelijk bedienen. Het scherm op de midden console is uitgevoerd als touchscreen en werkt snel en gemakkelijk.

Verbruik Volkswagen T-Roc

Ook het verbruik is goed te noemen; een gebruiker meldt dat hij, ondanks het af en toe stevig doorrijden in de praktijk een verbruik te hebben van 7,4L/100km. Bij de DSG in combinatie met de Adaptive Cruise Control is het ontzettend prettig als je veel file rijdt. Na minimaal 2 seconden stil te staan, hoef je alleen maar op de knop ‘RES’ te drukken en de auto sluit weer netjes in de rij aan. Ook buiten de files is het prettig rijden met de Adaptive Cruise Control, waarmee je ook de afstand tot je voorganger in kunt stellen. Overigens zit er ook een noodstop in als je onverhoopt ergens tegenaan dreigt te rijden. De auto remt dan abrupt, waardoor je in de meeste gevallen tijdig stil komt te staan, door zelf extra mee te remmen.

Kortom: wil jij in een sportieve, eigenwijze auto met een ruime bagageruimte op pad, die klaar is voor elk avontuur…kies dan voor de Volkswagen T-Roc! En binnenkort dus ook verkrijgbaar als Cabriolet.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken