Als eerste gaan we kennis maken met de Volkswagen ID.3 1st lease , een unieke editie van de auto. De auto beschikt over een actieradius van 420 kilometer* volgens WLTP. Dit wordt haalbaar gemaakt dor een 58 kWh sterke accu in de vloer.

Badges Volkswagen ID.3 1st leaseVolkswagen ID.3 1st lease badge

De exclusieve details van de Volkswagen ID.3 1st laten aan iedereen zien dat jij er vroeg bij was. Rondom de auto zijn de unieke 1st badges te vinden. Maar niet alleen aan de buitenkant vind je ze terug. De badges zijn ook terug de vinden in het interieur, op het stuur bijvoorbeeld.

ComfortabelInterieur Volkswagen ID.3 1st lease

Ook over de uitrusting hoef je je bij de Volkswagen ID.3 1st geen zorgen te maken. Standaard is hij voorzien van alle comfort die je van Volkswagen gewend bent, maar de 1st voegt hier een aantal leuke features aan toe. De ID.3 1st beschikt over ”Play & Pauze” pedalen en krijg je elke keer dat je de auto instapt een bijzonder welkom op het welkomstscherm. Deze auto geeft je keer op keer een unieke ervaring en dat merk je.

Bijtelling 

Omdat de ID.3 1st volgend jaar geleverd wordt profiteer je van het 8% bijtelingstarief. Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad je met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig.

PrijsPlay en pauze pedalen Volkswagen ID .3 1st lease

De prijs van de Volkswagen ID.3 1st is nog niet bekend, maar de vanafprijs zal onder de €40.000,- zijn.

Opvallend veel ruimte in de Volkswagen ID.3 1st lease

De ID.3 1st is ongeveer net zo groot als de Golf, maar heeft de binnenruimte van een veel grotere auto. Dit komt omdat er minder ruimte nodig is voor de motor en aandrijving. Hierdoor blijft er binnen veel meer ruimte over voor jou, je passagiers en je bagage.

De ID.3 is 4.26 m lang, 1.81 breed en 1.55 m hoog. Zijn wielbasis is maar liefst 2.77 m. De auto heeft een kleine draaicirkel, dit is opmerkelijk klein. Dit auto kan voorzien worden van een trekhaak. Het laadvermogen van deze trekhaak bedraagt 75 kg. Door de elektrische aandrijving heeft de ID.3 geen middentunnel. Samen met korte carrosserie-overhangen en de slimme indeling leidt dat tot een ongekend ruim ‘open space’-interieur met vijf zitplaatsen. De bagageruimte heeft een inhoud Opladen Volkswagen ID.3 1st leasevan 385 liter.

Laden

De laadtijd is afhankelijk van hoe leeg de accu is en welke laadpaal je gebruikt. De accu kan met maximaal 11 kW (wisselstroom) of 100 kW (gelijkstroom) worden opgeladen. Met snelladen op gelijkstroom kun je binnen 30 minuten genoeg stroom bijladen om 290 km te rijden.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken