Volvo XC40

Na een zeer uitvoerige teasercampagne heeft Volvo het doek getrokken van de volledig nieuwe XC40, de eerste échte compacte cross-over van het merk en tevens het eerste model van de nieuwe 40-serie. Zoals we van Volvo gewend zijn betreden ze de markt met een zeer aantrekkelijk uitgeruste uitvoering.

 

Intro Edition

De Intro Edition is er in zowel benzine als diesel variant. Geleverd met een T5 of D4 motor met 247 of 190pk te allen tijde gecombineerd met een 8traps automaat. Alle instrumenten en knoppen zijn zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijk. Het systeem verbindt u en uw auto met de buitenwereld. De xc40 is leverbaar in zowel R-Design Intro Edition en als Intro Edition. Bij beide varianten zijn een veelal opties aanwezig. Zo beschikken ze op het gebied van uitstraling van onder andere 19 inch lichtmetalen velgen en extra getint glas in de achterportieren en achterruit. Binnen in word u rijkelijk omhelst door de lederen Scandinavische zetels die het reizen alleen maar ten goede komen. Harmen Kardon verrijkt uw geluidsbeleving met maar liefst 13 speakers terwijl u met het open schuif-kanteldak de weg vervolgt onder begeleiding van het sensus navigatie systeem. De R-Design voegt hier nog eens een 20-tal extra’s aan toe die variëren tussen de R-Design sier details tot de een sportchassis. Ook heeft deze R-design sportievere velgen en een harder maar niet verlaagd onderstel. De Intro Editions kunnen nog rijker worden uitgerust met de luxury line of scandinavian line.

 

XC40, Momentum, Inscription, R-Design

De standaarduitrusting van de XC40 lijkt dik in orde. Volvo levert zaken als een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel, een 9-inch touchscreen gekoppeld aan het Sensus-systeem, ledkoplampen en 17-inch lichtmetalen wielen. Wanneer je de Momentum ziet rijden merk je direct dat deze beschikt over grotere velgen. Parkeren gaat een stuk makkelijker door de park assist en met de Drive modes is uw auto steeds naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. De Inscription laat zich kennen door de talloze badges, lijsten en logo’s welke voor een luxueuze maar strakke afwerking gaan. Ook heeft deze standaard de verwarmbare voorstoelen en nog grotere velgen dan de momentum. De R-Design is uitgevoerd met een sportchassis en standaard zwarte hemelbekleding. Verder is het niet te missen dat het om een R-design gaat door alle badges en extra Glossy Black details.

Neem contact met ons op indien u meer vragen heeft over de Volvo XC40

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken