Slimme duurzaamheid is de sleutel tot uw bedrijfssucces? Kies met uw elektrische bestelwagen voor de toekomst en alle unieke voordelen.

Kies voor de Saic Maxus EV80 Panel van LWB H3

De SAIC Maxus heeft het rijk alleen betreft de middenklasse bestelwagens, aangezien er nog geen elektrische versies zijn van de Transporter, Jumpy en Vivaro. Met een snellaadtijd van 2 uur en een actieradius van 200 kilometer is dit, zonder twijfel, een échte topper. De bestelwagen is verkrijgbaar als H2 en H3.

De specificaties

De accu (56 kWh) en elektromotor zijn van eigen fabrikaat. De bestelwagen is ideaal te gebruiken als bedrijfswagen voor monteurs of als een typische bestelbus, net waar de onderneming behoefte aan heeft.

Er kan een gesloten bak worden gebouwd op de chassiscabine voor meubelvervoer of er kan zelfs een open laadbak gebouwd worden voor de hovenier. Behoefte aan een kipper? Ook dat is mogelijk.

Er kan ook een variant gemaakt worden voor personenvervoer (8+1) of er kan een variant gemaakt worden voor minder valide personen. Kortom, de bedrijfswagen is voor elk beroep geschikt.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken