Via www.oplaadpalen.nl kun je een actueel en helder overzicht terugvinden van alle laadpalen in Nederland. Je kunt zo de dichtstbijzijnde laadpalen bij jou in de buurt terugvinden, maar kunt ook op adres zoeken.

Je kunt ook het type voertuig instellen waarvoor je een laadpaal zoekt en de site laat je dan zien of de laadpaal ook wel geschikt is. Verder wordt ook uitgelicht of de laadpaal in gebruik is en kun je het adres instellen op je navigatiesysteem vanuit de website.

Oplaadpunten in het buitenland

Hoewel het aantal laadpunten in het buitenland nog beperkt is, is het wel steeds beter geregeld. De actieradius wordt steeds groter en er worden steeds meer laadpalen geïntegreerd binnen de maatschappij. Check voor de zekerheid waar de laadpalen precies aanwezig zijn en hoe ver de rij afstand is.

De laadpas

Let erop dat het goed mogelijk is dat de Nederlandse laadpas niet werkt in het buitenland. Het hangt af van de afspraak van uw provider met buitenlandse laadpaalaanbieders. Via Plugsurfing.com kun je laadpassen bestellen die bijna in heel Europa te gebruiken zijn.

De voordelen van elektrisch rijden

In sommige landen wordt elektrisch rijden op unieke manieren beloond. Dat kan variëren tot het gebruiken van de busbaan, tot bepaalde vrijstellingen zoals gratis parkeren.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken