Een nieuwe elektrische bedrijfswagen bestellen is een mijlpaal in het ondernemersleven. De knop gaat om naar milieuvriendelijk rijden. Maar daarin zijn er zeker een aantal vragen die eerst beantwoord dienen te worden, voordat de keuze definitief is.

Een auto op maat voor uw situatie

Als zelfstandige ondernemer runt u een bepaalde business en heeft u bepaalde toekomstplannen. De een heeft een simpele bestelbus met belettering nodig en de andere ondernemer een heel specifieke bedrijfswagen. Denk daarbij aan een chassis cabine of gesloten bestelbus.

Niet alleen is de soort bedrijfswagen belangrijk, maar ook comfortabele stoelen of andere secundaire behoeftes. Bij Fleximo kunt u een elektrische bedrijfswagen volledig op maat bestellen.

Brandstof

Het is duidelijk wat voor soort brandstof de elektrische bedrijfswagen nodig heeft. Maar de laadmogelijkheden worden steeds beter. Zo werkt er een fabrikant er naar toe om een laadpaal te ontwikkelen die snelladen binnen 5 minuten mogelijk maakt.

De startende ondernemer

De startende ondernemer kan niet te veel risico lopen en voor elke soort behoefte hebben wij ook een lease optie ter beschikking. Zo behoren Short lease, Financial Lease en Operational Lease allemaal tot de mogelijkheden.

Reguliere bedrijfswagens

Fleximo heeft ook reguliere bedrijfswagens per direct beschikbaar via Leasegarage.nl

Denk daarbij aan bedrijfswagens van Volkswagen, Ford, Mercedes-Benz en Fiat. Ook voor deze bedrijfswagens bieden we dezelfde leasemogelijkheden aan.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken