De Lexus ES 300h is uitgerust met meer dan 100 features. Maar wat is er dan zo speciaal aan deze auto?

Een top score van Euro NCAP

Deze Lexus heeft van Euro NCAP een maximale score gekregen van 5 sterren voor botsproeven. De Lexus is met een hoge overall score, van maar liefst 86,25, een van de veiligste auto’s die er te krijgen zijn.

Neem hierbij mee dat de Lexus ES ook met de strengere 2018 regels is getest. Een van deze regels is de bescherming van fietsers door noodstopsystemen.

In Amerika staat de Lexus ES in de top 10 van meest verkochte auto’s. In Nederland is het een gloednieuwe auto, maar in Amerika kwam de Lexus ES in 1989 al op de markt.

Te verkrijgen bij Fleximo

De nieuwe Lexus es300h is voor het eerst sinds kort nu officieel leverbaar. Lexus hoopt met dit exclusieve model de concurrentie aan te gaan met de Audi A6, BWM 5-serie en Mercedes E-klasse.

Lexus ES300h interieur

Interieur Lexus ES300h

De onderzijde is volledige vlak afgewerkt. Zo worden de rijgeluiden in het interieur sterk gereduceerd.

Lexus ES 300h hybride

Hybride hoort bij Lexus. Lexus is al sinds 2004 bezig met hybride rijden en blijft het concept door ontwikkelen. Natuurlijk hebben elektrische auto’s normaal gesproken verschillende nadelen, maar dit model niet.

De Lexus ES laadt zichzelf op en waar nodig ondersteunt de benzine motor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over lege accu’s, beschikbare lokale laadpalen of lange wachttijden.

Allesbehalve standaard uitgerust

De Lexus ES 300h is uitgerust met meer dan 100 opties. Daarnaast heeft dit hybride model ook een uitdagend design. Wist jij ook dat de ES een van de meest ruime en stille modellen in zijn segment is?

Dit model is daarnaast uitgerust met een 2.5 benzine motor, het is een compacte en krachtige motor. Het verbruik komt neer op 4,4L/10km gemiddeld vanwege het enorme vermogen van 160KW/218 pk.

De nieuwe Lexus ES is onder andere uitgerust met:

  • Navigatie met connected services
  • Glazen schuif-kanteldak
  • Compleet safety systeem
  • Parkeersensoren + camera
  • 10- speaker geluidssysteem
  • Stoelverwarming

Hoe verfijnd de Lexus ES 300h rijdt?

Vanaf de eerste kilometers wordt direct duidelijk wat verfijning betekent voor een auto. Het doet je denken aan een heerlijke stille limousine. Met de comfortabele stoelen, de Mark Levinson hifi installatie kun je genieten in de auto.

De specificaties van de Lexus ES 300h kun je terugvinden in ons aanbod.

Meer dan alleen scherpe prijzen van de Lexus ES 300h

Fleximo is de flexibele leasemaatschappij in Limburg met specialisten die een volledig advies uitbrengen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod! Bekijk ook ons YouTube kanaal om video’s zoals rijtesten te bekijken!

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken