Zijaanzichten

Hoogwaardig design

Onze OfficeCubes worden gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen. Materialen met dezelfde kwaliteitseisen als in de woningbouw. Mede hierdoor garanderen  wij  een levensduur van wel 50 jaar. Na  de  levensduur is 95% van de gebruikte materialen her te gebruiken.

Fundering

De OfficeCube heeft geen betonnen  fundering  nodig.  Door zijn innovatieve technisch constructie is de Cube zelfdragend. Het is echter wel van groot belang dat  de Cube waterpas geplaatst wordt op een vast solide ondergrond ter hoogte van het  maaiveld.  Een  vaste solide ondergrond is bijvoorbeeld een (terras)tegelvloer, korrelmix of een schroeffundering.

Wanden

De buitenwanden zijn geïsoleerd met houtvezel. Tussen de gevelbekleding en de isolatie is de Cube voorzien van gespecialiseerd SIGA-doek voor een waterdicht en damp open systeem. Dat betekent dat er geen vocht naar binnen kan, maar dat de Cube wel ademt. Aan de binnenzijde zijn de wanden voorzien van MDF-wandpanelen in de kleur wit.

Constructie & Gevelbekleding

De OfficeCube is gebouwd onder een gepatenteerd kubus-design en heeft een volledige houtbouw-constructie. Het frame met kenmerkende afgeronde hoeken is gemaakt van tropisch hardhout. Het binnenwerk is gemaakt van FSC-gecertificeerd zachthout.

De gevelbekleding is van Platowood Vuren. Platowood is een hoogwaardig en duurzaam houtproduct met een zeer lange levensduur van 50 jaar en is afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen in Noord-Europa. Het hout is geplatoniseerd, ook welhydro-thermische modificatie genaamd, waardoor het hout in een hoogwaardig en duurzaam houtproduct met goede vormvastheid verandert. De witgele natuurlijke kleur van vurenhout wordt tijdens het platoniseren ingeruild voor een warme bruine kleur.

Kenmerkend voor vurenhout is de aanwezigheid van noesten, harszakken en  andere kleine tekeningen op  het hout. Al  deze kenmerken zorgen ervoor dat Platowood Vureneen levendige en natuurlijke uitstraling heeft.

Afmetingen Cube

Isolatie

Een OfficeCube wordt gebouwd onder dezelfde voorwaarden die gelden in de huizenbouw. Hierdoor is de isolatie van een OfficeCube zeer hoogwaardig en daarmee uniek in de kantorenmarkt. De isolatiewaarde wordt aangeven in een zogenoemde RC-waarde. Dit is een waarde die gebruikt wordt in de bouw om isolatiewaarden van constructies als muren, vloeren, daken, wanden en glas aan te duiden. Buitenwanden RC-waarde: 2.2, vloer RC-waarde: 5.7, dak RC-waarde: 5.3.

Vloer

De vloer in de OfficeCube is voorzien van duurzaam en geluiddempend laminaat.

Cubes

Ramen, Deuren & Hang- en sluitwerk

De vaste ramen en het glas in de deuren zijn voorzien van HR++ veiligheidsglas. De kozijnen zijn van hardhout gelakt in RAL 7016. De OfficeCube 2×2 heeft twee vaste ramen van: 100×215 en een enkele deur van 100×215.

De OfficeCube 3×3 heeft twee vaste ramen van: 180x215cm en een dubbele deur van 180x215cm. Beide deuren zijn voorzien van sloten met het KOMO- en politie keurmerk.

Airconditioning

Voor de verkoeling  en verwarming van de OfficeCube wordt er gebruik gemaakt van een state-of-the-art-airconditioning. Hieronder vind je alle technische gegevens van dit apparaat.

Airco specificaties

Technische gegevens Office Cube

Elektra

De OfficeCube heeft aan de buitenzijde  een 220V elektra-aansluitpunt. Met deze aansluiting wordt de gehele Cube integraal van elektriciteit voorzien. Aan de binnenzijde heeft de Cube zes contactdozen. Twee wandcontactdozen in de achterzijde en vier in de vloer.

Dakdekking & Plafond

De dakdekking bestaat uit EPDM-Folie, houtvezel en PIR-isolatie. Het plafond is voorzien van Agnes plafondpanelen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken