Steeds meer mensen werken vanuit huis. Dit kan natuurlijk aan de keukentafel, maar dat is elke dag de spullen opruimen. Balans privé / zakelijk is weg en loopt in elkaar over. Jouw woning wordt dan voor alle facetten gebruikt. Dit moet anders dachten wij van Fleximo. We zijn als intermediair in 20212 met autoleasecontracten begonnen, maar samen met onze partner zijn we in 2021 begonnen met het aanbieden van een kantoor aan huis. Het kantoor aan huis lease je voor een vast bedrag per maand ex btw. Je wordt volledig ontzorgt. Wat zijn nu precies de voordelen van kantoor aan huis via Fleximo:

 • Echt je eigen kantoorruimte in de tuin
 • Balans privé / zakelijk wordt weer duidelijk.
 • kosten zijn fiscaal aftrekbaar
 • Voor een vast leasebedrag lease je het kantoor, na de looptijd kan je de OfficeCube kopen
 • Flexibele cube, met de kraan tillen we de kantoorruimte op en brengen die naar een andere plaats
 • Geen vergunning van de gemeente nodig

Hoe ziet de belastingdienst deze Cube?

De belastingdienst heeft standaard regels omtrent kantoor aan huis, maar dan zit het kantoor ook echt vast aan de woning. In het geval van de OfficeCube is dat niet en is het een flexibele werkplek die overal kan staan. Hierdoor zijn de leasekosten volledig aftrekbaar. Het is wel van belang de bedrijfsruimte van de Cube voor 100% zakelijk te gebruiken. Mochten er verder nog regels komen vanuit de belasting, dan maken we dat op onze website bekend. We zijn verder met de belastingdienst in gesprek hoe ze dit zien voor ondernemers of zzp ‘ers die thuis de Cube leasen.

Wanneer is de Cube leverbaar

We kunnen de Cube leveren vanaf maart 2021. De levertijd zal ongeveer 10 weken zijn. We kunnen de Cube in heel Nederland leveren.

Wat zijn de kosten per maand?

De OfficeCube is al leverbaar vanaf € 298,- ex btw per mnd. Op onze website kan je verder de verschillende modellen en leaseprijzen zien.

Ondernemers opgelet?

We bieden de Cube aan in een vast leasebedrag per maand voor je medewerkers. We kunnen de Cube incl. kantoor inrichten. De OfficeCube is een echte eyechatcher in de tuin. Voordelen voor u als werkgever:

 • Reiskosten worden minder
 • Kantoor aan huis aftrekbaar via werkkostenregeling (overleg altijd met je accountant)
 • Werknemer heeft een eigen werkruimte, hierdoor volledige focus op zijn werk
 • Mocht de medewerker verhuizen of weggaan, dan halen wij het kantoor weer op of verplaatsen het naar een andere locatie
 • Uniek sellingpoint. Zocht je eerder medewerkers in een straal van bijvoorbeeld 50km, nu kan je mensen vanuit het hele land voor je laten werken, want je bied ze hun eigen kantoor aan
 • Huren van een groot kantoor is voorbij. De medewerkers gaan vanuit huis werken, hierdoor heb je minder kosten.
 • De OfficeCube kan ook voor tijdelijk gebruik gehuurd worden
 • Eventuele combi van leaseauto + OfficeCube is mogelijk via Fleximo
 • Leasekosten zijn aftrekbaar
 • Zakelijke inrichting van de Cube kan meegenomen worden in de lease
 • Zaken als verzekeringen, onderhoud etc zit allemaal in de prijs.

ZZp’ers opgelet?

Altijd al een professionele uitstraling van jouw bedrijfsruimte willen hebben? Met de OfficeCube kan je klanten altijd ontvangen en geef je direct een visitekaartje af. Je hoeft met klanten niet meer thuis aan de keukentafel te zetten. Met de OfficeCube heb je een eigen opgang en is privé en zakelijk goed gescheiden. De leasekosten zijn aftrekbaar. Na de leaseperiode kan je de OfficeCube overkopen tegen de dan geldende marktwaarde incl. btw. De OfficeCube kan gebruikt worden als verkoopkantoor, fysioruimte, Atelier en nog 100 verschillende beroepen kunnen gebruik maken van kantoor aan huis. De OfficeCube is een flexibele werkplek daarom hoef je bij de gemeente geen vergunning aan te vragen.

Werknemer opgelet?

Hoe zou je het vinden om ‘s morgens je kopje koffie uit de keuken te pakken en je loopt je tuin in naar jouw eigen kantoor. Geen files meer, geen reistijd je kan efficiënt werken. De rest van het gezin weet dat jij aan het werken bent. Naast winst in tijd kan je efficiënt aan het werk gaan en in de middagpauze schuif je gezellig aan bij de rest van het gezin. Je woning is weer helemaal privé en de OfficeCube gebruik je puur zakelijk. Na de leaseperiode heb je de mogelijkheid om de OfficeCube te kopen. Ga je verhuizen, geen probleem de OfficeCube is een flexibele bedrijfsruimte, dus we verhuizen de Cube mee naar je nieuwe woning. Bij Fleximo kan je kiezen voor een mobiliteitsbudget en je kiest dan uit een leaseauto, leasefiets of de lease cube. Een mix of combinatie van 1 of 2 producten kan ook. Je hebt dan alleen de fiscale bijtelling over de leaseauto of de leasefiets.

Andere alternatieven voor de OfficeCube

De Cube kan gebruikt worden als vergader locatie. Als je kiest van de Cube van 3 x3 meter heb je een mooie ruimte voor een vergadering. We kunnen de Cube leveren met mobiel slot, waardoor je met je telefoon de cube kunt opnemen.

De OfficeCube kan ook gebruikt worden als ontvangst ruimte bij het bedrijf. Je hebt als policy dat klanten of leveranciers tijdelijk niet op kantoor kunnen komen door Corona of verbouwing. Je ontvangt dan je klanten of leveranciers in een representatieve ruimte voor je kantoorgebouw.

De Cube is ook ideaal als kantoor in een magazijn of loods. Je hebt een grote loods gekocht, maar zonder kantoorruimte. De Cube kan je makkelijk met de heftruck optillen dus is overal neer te zetten.

Op onze website kan je meer informatie vinden. Ons concept is eenvoudig en we komen graag met u in contact. Onze adviesgesprekken zijn altijd gratis.

OfficeCube

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken