Wij krijgen als Fleximo steeds vaker de vragen van ondernemers wat ze hun werknemers het beste kunnen aanbieden omtrent het mobiliteitsbudget. Auto van de zaak, Fiets van de zaak, flexibel thuis laten werken ? Door Corona zijn meer mensen thuis gaan werken. De leaseauto maakt minder kilometers, maar de bijtelling blijft iedere maand hetzelfde. Heb je de grote leaseauto nog nodig of kan het een maatje kleiner? Wij hebben geluisterd naar de verhalen van onze klanten en hebben gekeken in ons netwerk hoe we dit zouden kunnen oplossen. Thuiswerken wordt steeds toegankelijker voor iedereen.

Door het koppelen van de leaseauto, elektrische fiets en thuiswerk kantoor kan elke werkgever in Nederland zijn werknemers een passend voorstel doen. Je geeft de werknemer een budget per maand mee en de werknemer maakt zelf de keuze tussen een combi van (kleinere )leaseauto + thuiskantoor of voor thuiskantoor + elektrische fiets of als het budget het toe laat een combinatie van alle 3 de mogelijkheden leaseauto + thuiskantoor en elektrische fiets.

De mentale gezondheid

Het thuiswerken lijkt een blijvertje te worden. Dankzij het internet is dit voor veel bedrijven goed mogelijk. Veel bedrijven denken hierdoor aan permarente veranderingen. Hier zitten wel risico’s aan verbonden. Veel thuiswerken kan gevolgen hebben op de mentale gezondheid van de medewerkers en kan ten koste gaan van de innovatiekracht en productiviteit. Mensen die vanuit thuis werken voelen zich vaker minder betrokken bij de organisatie. Met een Office Cube creëer je een echte kantoor sfeer, dit stimuleert en motiveert je medewerkers. Ook geef je medewerkers een toekomstperspectief en toon je begrip voor de metale gezondheid

Thuiswerken het nieuwe normaal?

Begin van Corona werd gezegd dat we tijdelijk zouden thuiswerken. Nu we maanden verder zijn en de economie in de meeste branches door blijft gaan zie je dat bedrijven een goede mix hebben gevonden met hun werknemers hoe thuiswerken het nieuwe werken wordt. Veel bedrijven verwachten na de corona pandemie dat veel werknemers vanuit huis zullen blijven werken. Dit is goed voor de files in Nederland, maar er komen andere uitdagingen en vragen vanuit werkgevers en werknemers over thuiswerken.

De meeste mensen die thuiswerken werken op zolder of in de woonkamer. De dagelijkse gang van zaken gaat gewoon door en je kan nooit al je spullen laten liggen. De overgang van privé naar zakelijk en omgekeerd loopt in elkaar over. Met de office cube ga je echt naar kantoor in je eigen tuin. Je loopt de deur uit met je kop koffie en je gaat in je kantoor aan de slag. Je wordt minder gestoord, je focus ligt helemaal bij het werk. De mentale gezondheid wordt beter. Je balans privé / zakelijk is meer in evenwicht. Iedereen in het gezin weet dat je aan het werken bent, alleen dan thuis in je eigen tuin Wij zijn van mening dat de office cube de ideale werkplek is bij het thuiswerken. Het nieuwe werken vanuit huis anno 2021.

Voor ons als Fleximo is dit een nieuwe markt, maar toch ook weer niet. Tussen kantoor in de tuin en een leaseauto zitten zeer veel overeenkomsten. Je kan met de werknemer vergelijkbare afspraken maken als de leaseauto van de zaak. Je gebruikt het kantoor in de tuin, dan ook echt voor het werken waardoor je geen “bijtelling” kent. Graag geven wij meer informatie over “kantoor van de zaak”

Waarom als werkgever dit aanbieden?

Als werkgever doe je net dat stapje extra. Je onderscheid je ten opzichte van je concurrent en bied de werknemer thuiswerken op heel andere manier aan. Hoe leuk is het om op een feestje te zeggen dat je een kantoor van je werkgever hebt gekregen. Als je gaat verhuizen, geen probleem de office Cube tillen we op en nemen we mee naar je nieuwe woning. Oa. reiskosten woon- werk zullen vervallen. Daarnaast is het van belang om een goed contract op te stellen. Graag geven wij u hier meer informatie over.

Op onze website kan je veel informatie vinden over de verschillende modellen die we hebben. We helpen graag mee om te kijken welke cube het meest geschikt is om thuis neer te zetten. Interesse of meer informatie over de office cube? wij komen graag met uw in contact om al uw vragen te beantwoorden en te kijken naar de mogelijkheden.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken