Wanneer je de keuze maakt om een Opel te gaan leasen dan kies je voor Duitse degelijkheid en een bereikbare prijs. Voor een vast betaalbaar en overzichtelijke bedrag per maand rijd je een Duitse topper! Al jaren staat het merk bekend om zijn prachtige en betrouwbare auto’s. Vroeger waren ze al razend populair met de Kadett en op de dag van vandaag met de Corsa en de Astra. Maar Opel lease durft toch steeds vaker buiten die lijntjes te gaan. Bijvoorbeeld met die nieuwe Mokka die tevens ook verkrijgbaar is als elektrische variant! Opel blijft innoveren zonder het betrouwbare karakter te verliezen.

Duitse auto’s hoeven dus niet duur te zijn. Bij Fleximo lease je al een Opel voor een scherp en vast bedrag per maand. Onze oosterburen weten maar al te goed hoe je een goede en betrouwbare auto maakt, zowel van binnen en van buiten. Opel zorgt ervoor dat hun auto’s van alle gemakken worden voorzien. Het is dus ook niet gek dat Opel tot een van de populairste merken van Nederland behoort.

Historie

Het van origine Duitse automerk Opel kent een rijke geschiedenis. In 1862 startte Adam Opel zijn bedrijf met de productie van een naaimachine. Jaren later, in 1899, rolde de eerste van de band. Ruim 50 jaar later, in 1956, wordt er een record bereikt. Opel heeft dan 2 miljoen auto’s geproduceerd. In 1971 zijn dit er al ruim 10 miljoen. Sinds 2017 valt Opel onder de PSA Group, waar bijvoorbeeld ook Peugeot bij hoort. Ondanks verschillende tegenslagen, zoals de economische crisis, kijkt Opel altijd vooruit. En die gedachte voert het merk graag door in zijn modellen.

Modellen

Opel streeft ernaar om innovatieve maar bovenal toegankelijke modellen te maken en voert dit dan ook door in zijn assortiment. Als zakelijke leaser heb je bij Fleximo een riante keuze: van een stadsauto tot een SUV zoals de Grandland x of de Crossland x. Bijvoorbeeld de Opel Karl of de Adam: beide uniek, charmant maar zeer functioneel. Of de vakkundige, maar zakelijke Insignia. Beschikbaar in de Grand Sport, Sports Tourer. Fleximo maakt een Opel leasen zeer eenvoudig, zo lease je al Opel voor slechts 365,- per maand!

Een elektrische Opel leasen?

Een elektrische Opel rijden is niet alleen goed voor het milieu en uw beurs, het brengt ook nog eens verrassend veel rijplezier met zich mee! Langere afstanden zijn geen enkel probleem meer. Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. Het elektrische avontuur van Opel is begonnen met de Ampera-e. Het elektrische aanbod van Opel werd al snel aangevuld met Opel Corsa-e en de Mokka-e.

Elektrische auto’s trekken sneller op, hebben een uiterst stabiele wegligging en rijden bijzonder gelijkmatig. En de nieuwste elektrische auto’s, zoals de Ampera-e, zijn voorzien van innovatieve technologie, waardoor de auto bijna een “smartphone op wielen” is.

Elektrische auto’s zijn weliswaar duurder in aanschaf, maar de gebruikskosten liggen beduidend lager. Naast belastingvoordelen en subsidies is de prijs van elektriciteit per gereden kilometer lager dan die van benzine of diesel. Bovendien hebben elektrische auto’s minder onderhoud nodig.

Het aantal laadpunten is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Thuis, op uw werk, bij een openbaar laadpunt bij u in de buurt of onderweg: opladen kan bijna overal!

Opel bedrijfswagen lease

Movano

De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.

Vivaro

De Opel Vivaro staat op alle fronten maximaal klaar voor uw bedrijf. Met onovertroffen veelzijdigheid, 4 carrosserieversies, een toonaangevend laadvermogen en een schitterend design. En dankzij de functionaliteit van een mobiel kantoor kunt u nog efficiënter werken.

Combo

De Opel Combo is een betrouwbare, veelzijdige partner voor uw bedrijf, met tot 3,9 m3 laadruimte, een laadvermogen tot 1.000 kg en de keuze uit twee lengtes en twee dakhoogtes.

Voordelen Opel leasen

  • Onbezorgd rijden tegen een scherpe maandprijs
  • Jij zorgt voor de brandstof wij voor de rest
  • Jij investeert niet zelf in je auto
  • Geen onverwachte onderhoudskosten
  • Geen restwaarde risico

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken