Voor de zakelijke rijder is een Volkswagen een voor de hand liggende keuze. Omdat je veel kilomrters op de weg zit wil je natuurlijk ook een goede keuze maken, als je kiest voor een Volkswagen lease auto, weet je zeker dat je goed zit! Er is altijd een auto die bij je past, zo rijd je altijd stijlvol en veilig over de weg.

Voor een vast bedrag per maand kun je een Volkswagen leasen bij Fleximo. Je hebt een ruime keuze uit verschillende leasevormen zoals: zakelijk leasen, financial lease, private lease en occasion lease. Stel je Volkswagen helemaal naar eigen wens samen, kies bijvoorbeeld je eigen looptijd, voorwaarden en opties. Kies voor een Volkswagen en rijd hem zonder zorgen en bijkomende kosten.

Een uitgebreid lease aanbod

Volkswagen lease ID.3

Als je hebt besloten om een Volkswagen te leasen, is het alleen nog de vraag welke gaat het worden? Ga je voor een elektrische auto of kies je toch voor een brandstofmotor?

Elektrische Modellen

Volkswagen heeft de laatste jaren hard gewerkt aan de toekomst. Zij geven je op dit moment de keuze uit drie modellen: de e-Golf, e-Up of de nieuwe ID.3. De nieuwe ID.3 is al verkrijgbaar vanaf een vast maandbedrag 439,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar! Deze modellen geven je een compleet nieuwe rijervaring. Volkswagen maakt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk. Innovatieve en vernieuwde modellen in diverse segmenten. De kwaliteit die je van Volkswagen gewend bent maar dan volledig elektrisch.

Brandstof Modellen

Al jaren is Volkswagen een grote speler in de autowereld. Overal waar je bent zie je wel een Volkswagen voorbij komen. Volkswagen laat zich zien en zet de toon met nieuwe maatstaven op het gebied van kwaliteit en comfort en biedt iedereen waar voor zijn geld. Kortom Volkswagen is niet voor niets het grootste automerk van Nederland. Ontdek alle modellen en vindt Volkswagen die bij je past. Ga je voor de nieuwe Golf? Of is de verrassend innovatieve Tiguan meer iets voor jou? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op, wij helpen je graag in je zoektocht naar een nieuwe vw lease auto!

Bedrijfswagen leasen

Volkswagen lease Crafter

Een Volkswagen bedrijfswagen leasen bij Fleximo? Wij weten wat ondernemers wensen en denken graag mee in oplossingen. Je kunt bij Fleximo in verschillende leasevormen een Volkswagen bedrijfswagens leasen. Ook bieden wij veel voorraad modellen aan, hierdoor hoef je niet te wachten op lange levertijden! Neem contact op met onze bedrijfswagen specialist Maurice Godding om jouw wensen te bespreken!

Meer informatie over Volkswagen lease? Vul dan het formulier in!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken