Bij het Zweedse merk Volvo lease staat vernieuwen en veiligheid bovenaan. Dat maakt het assortiment van dit merk dan ook zeer veelzijdig en betrouwbaar. De Volvo XC40 is een royaal model met een sportief Scandinavische tintje. De Volvo V60 is een elegante auto, waarbij ontspanning centraal staat. Wil je wat een wat stoerdere station kies dan voor de volvo v60 cross country of zijn grotere broer de volvo v90 cross country. Een ideale zakelijke partner als u zonder zorgen de weg op wilt. Een andere charmante wagen is de XC90. Charmant maar robuust. Een sterke speler op de weg, die zowel optimaal gebruikersgemak als luxe biedt. Wanneer ga jij kennis maken met jouw nieuwe Volvo car?

Historie

Volvo is opgericht in 1927 met de gedachte om stevige, krachtige en bovenal veilige auto’s te maken. Auto’s die Scandinavische weersomstandigheden aan konden en met name de Zweedse wegen zelf. En dat lukte. Zo goed zelfs dat de auto’s uiteindelijk gebruikt werden op het racecircuit. Een kwalitatieve en krachtige wagen die niet zomaar kapot ging. Dat klonk voor de liefhebbers als muziek in de oren. Sinds de oprichting kent Volvo een innovatieve geschiedenis, waarbij altijd vooruitgekeken wordt. Traditie in combinatie met een blik op de toekomst.

Waarom een Volvo leasen?

  • Zweedse degelijkheid en een neutraal imago zijn voor veel leaserijders reden om voor Volvo te kiezen.
  • Veiligheid staat voorop! Volvo is trots op hun veiligheidssystemen. Volvo zal de aankomende jaren blijven vernieuwen om jouw te beschermen tijdens elke rit.
  • De toekomst is elektrisch. Alle auto’s van Volvo zijn verkrijgbaar met elektrische aandrijving. Zo verkleinen ze de impact van het milieu.
  • Volvo heeft al jaren groot succes met het brede SUV-range. Het beeld van degelijkheid en betrouwbaarheid komt niet zomaar: Volvo’s hebben zich al jaren bewezen als een kwalitatief hoogstaand product.

Een XC40 maar dan Pure electricVolvo XC40 recharge

Ontdek onze eerste volledig elektrische SUV – stoer en compact, gemaakt voor de stad en daarbuiten.

De eerste volledig elektrische SUV bestaat uit pure kracht. 408 pk. 0-100 km/u in 4,9 sec. Trekgewicht van 1.500 kg. Geen uitstoot tijdens het rijden. Met de volledig elektrische XC40 kun jeduurzamer rijden zonder ergens op in te leveren.

De XC40 Recharge combineert een eigenzinnige SUV-carrosserie met compacte efficiëntie. Verken de omgeving zonder op te gaan in de massa. Genoeg slimme opbergruimte voor waterflessen, sporttassen, laptops, boodschappen en nog veel meer. Inclusief een voorvak voor de oplaadkabels. Handig! Google Assistant, Google Maps en Google Play Store: in de volledig elektrische XC40 Recharge blijf je altijd verbonden – zelfs zonder uw telefoon.

Lease met zekerheid

Alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service-elementen. Dat is Full Operational Lease. Afschrijvingen en rente, reparatie, onderhoud banden, een vervangende auto, assurantie, Volvo assistance en belastingen: dit alles is bij Full Operation Lease verwerkt in één vast maandbedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Binnen ons Full Operation Lease-programma kun je kiezen uit diverse varianten. Zo is er altijd wel een lease oplossing dat goed op jouw lease wensen aansluit.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken