Fleximo biedt een overzicht aan lease auto’s aan in de 4% bijtelling en 22% bijtelling klasse.

Actueel Lease aanbod

Fleximo heeft een actueel lease aanbod online staan met een beperkt aantal auto’s. Deze keuze is gemaakt omdat de leaseprijzen maandelijks sterk wisselen en wij alleen met actuele leaseprijzen werken.

Elektrische auto’s Leasen

Fleximo biedt via 8bijtelling.nl een volledig overzicht aan van elektrische lease auto’s. Bij deze auto’s is er geen sprake van milieubelasting, vandaar de 4% bijtelling. De auto’s bieden daarnaast nog veel meer voordelen, zoals een futuristisch modern design, stille auto en goedkope brandstof.Elektrische auto

Alle auto’s die in de CO2-uitstootnorm van 0 gram/km vallen zijn elektrische auto’s. Hier vindt u een compleet overzicht van elektrische auto’s met 4% bijtelling:

Auto’s leasen met 22% bijtelling

Alle auto’s die een CO2 uitstoot van meer dan 0 gram/km hebben vallen onder de 22% bijtelling klasse. Denk hierbij aan auto’s met benzine, diesel of andere brandstofvormen.
Deze categorie kent vele mogelijkheden en er is daarom ook een ruime keuze binnen dit assortiment. Voor deze auto’s geldt een 22% bijtelling van de cataloguswaarde bij uw salaris.Renault Kadjar
Zie hier het ruimte overzicht in lease auto’s met 22% bijtelling.

Bedrijfswagen leasen

Het kiezen van een bedrijfswagen kan een lastige keuze zijn voor een ondernemer. Bedrijfswagen kunnen op maat worden afgesteld en zijn er in verschillende soorten verkrijgbaar.

Zo worden vele details als inrichting, benodigde trekkracht voor een mogelijke aanhanger, comfort, gemak en grootte nauwkeurig afgestemd. Via leasegarage.nl kunt u een overzicht van lease bedrijfswagens terugvinden.

Elektrische bedrijfswagen leasen

De Maxus EV80 is een van de schaars aanwezige elektrische bedrijfswagens in Nederland te verkrijgen en is exclusief opgenomen in het aanbod van Fleximo. Het is de enige in zijn soort van middenklasse bestelwagens.

De elektrische bedrijfswagen is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:Elektrische bedrijfswagen Maxus EV80

  1. Gesloten elektrische bestelwagen hoogte 2 of hoogte 3
  2. De 9-persoons uitvoering de zogenaamde 8+1 elektrische bedrijfswagen als H2 en H3
  3. De 9-persoons elektrische bedrijfswagen geschikt voor minder valide personen. voorzien van een rolstoellift
  4. Chassis cabine elektrische bedrijfswagen, zo zijn de mogelijkheden oneindig.

Via 8bijtelling.nl kunt u een overzicht terugvinden van de elektrische bedrijfswagens.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken