De Renault Zoë al door autolease Limburg reeds wordt aangeboden, maar ondertussen werkt Renault aan een nieuwe versie van de Renault Zoë. Vooral op technisch vlak zal dit model er sterk op vooruit gaan en zal naar verwachting over een jaar onthuld worden.

De eerste elektrische auto van Renault

De Renault Zoe is de eerste elektrische auto van Renault. Na de release van de Espace, Talisman, Mégane en Scénic zijn er al enige tijd geen nieuwe modellen meer uitgebracht van Renault. Daarnaast waren de afgelopen 2 jaar geen grote primeurs te melden en toch vallen de verkopen van Renault zeker niet tegen. Er was in de eerste helft van dit jaar nog zelfs een verkooprecord te melden voor de Renault-Nissan-Mitsubishi-alliantie, namelijk een afname van 2,1 miljoen voertuigen, waarvan 1,4 miljoen Renault voertuigen waren.Renault ZOE

Veel Renault nieuws de komende jaren

Komend voorjaar mogen we kennismaken met de nieuwe Renault Clio. Voorlopig is de verwachting dat van dit model nog geen elektrische versie wordt gemaakt. De Clio V zal gebruik maken van een nieuw platform genaamd de ‘’Common Module Family-B (CMF-B). De Clio wordt voorzien van een brandstofmotor, maar ook van de bekende plug-in hybride techniek. De Mégane, Espace en Talisman worden daarnaast ook nog onderhanden genomen en krijgen een opknapbeurt.

De sterke innovaties van Renault

In Genève onthulde Renault 6 jaar geleden de eerste elektrische auto, namelijk de Renault Zoë. De techniek van elektrische auto’s stond in 2012 nog in de kinderschoenen, maar de Zoë was destijds al een auto met veel potentie. De actieradius van dit model is 210 kilometer, met behulp van de accu van 22 kWh. Over de jaren heen werd dit model verbetert met als gevolg dat de actieradius werd verhoogd naar 240 kilometer. In 2016 werd een groot accupakket van 41 kWh gepresenteerd voor twee modellen, namelijk de R75 en R90. Dit jaar werd de R110-elektromotor met 110 pk en 225 Nm gereleaset met een actieradius van maar liefst 400 kilometer volgens de NEDC-methode. Naast dat de Zoë een nieuwe basis krijgt, geldt dit ook voor de nieuwe Renault Clio.

Maar liefst 12 nieuwe elektrische modellen voor 2022

Renault Clio 2019De alliantie van Renault-Nissan-Mitsubishi gaf vorig jaar te kennen dat het voor 2022 maar liefst 12 nieuwe modellen wilt presenteren. Daarnaast gaat de alliantie geld en tijd investeren in de ontwikkeling van bedrijfsauto’s. De elektrische Kangoo is een nieuw model in de pijplijn en de nieuwe Zoë wordt over een jaar ál verwacht. De Zoë zal in 2020 te vinden zijn in de Nederlandse showrooms.

Ervaar de Renault Zoë met een testrit bij Autolease Limburg

Je kunt de rijervaring van deze geweldige Renault Zoë nog altijd het beste ervaren door zelf te rijden. Fleximo, een autobedrijf in Weert, biedt naast autolease support ook advies in een autoleaseplan met flexibele leasevormen. Ben je al van plan om meer informatie te verzamelen om een auto te leasen in Limburg?

Wacht niet langer en neem direct contact op met een van onze specialisten van Autolease Limburg!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken