De nieuwe Volkswagen Golf 8

Het wachten is eindelijk voorbij. Volkswagen komt met een nieuw model. De achtste generatie van de Golf: de Volkswagen Golf 8! De Golf 8 zal in maart 2020 bij de dealers verschijnen en is uiteraard te leasen bij Fleximo. De Golf is al jaren een belangrijk model voor Volkswagen. Met een nieuw model speelt Volkswagen dan ook altijd safe. Volkswagen kiest altijd voor een evolutie van het design in plaats van een revolutie.

Het uiterlijk is echt helemaal nieuw

Als je de nieuwe Volkswagen Golf 8 ziet moet je toch twee keer kijken. Het uiterlijk is helemaal vernieuwd. Er zitten verschillen in de vouwlijnen aan de zijkant, een compleet nieuwe C-stijl en een scherper aflopend dak. Ook ligt de auto wat lager op de weg. De grootste verschillen zitten aan de nieuwe voor en achterkant.Volkswagen Golf 8 interieur

Het nieuwe interieur

Volkswagen komt verrassend om de hoek met het nieuwe interieur. Ze hebben gekozen voor een compleet nieuw dashboard.  Het nieuwe dashboard bestaat uit een Digital Cockpit achter het stuur met een groot display in de middenconsole. De overige toetsen zijn te bedienen doormiddel van tiptoetsen. Ook kun je de display bedienen met handgebaren om de functies te bedienen zoals: volume, ventilatiesnelheid of het panoramadak. Je kan ook nog gebruik maken van stembediening. Kortom keuze genoeg om de nieuwe Golf te bedienen.

Het unieke Car2X systeem

Uniek op de Golf: Car2X. Dit slimme systeem communiceert met de auto’s en wereld om je heen en waarschuwt je voor obstakels onderweg. Een gevaarlijk kruispunt, rood stoplicht of wegwerkzaamheden: je Golf kan verder vooruit kijken dan jij en vertelt je wat je kunt verwachten. Ook hulpdiensten signaleert het systeem. Nog voordat je de sirenes kunt horen, ben jij dankzij Car2X al op de hoogte.

Volkswagen Golf 8 voorkant

Volkswagen Golf 8 achterkant

Volkswagen Golf 8 zijkant voor

Volkswagen Golf 8 zijkant schuin

 

 

 

 

 

 

Meer standaard Features 

Combinaties maken het rijden nog makkelijker

Schakel de Lane assist in en je Golf 8 blijft keurig netjes binnen de lijntjes rijden. Combineer je de Lane assist met Adaptive Cruise Control (Travel Assist), dan zal je Golf altijd een veilige afstand houden op je voorgangers en zal het filerijden grotendeels van je overnemen. Het enige wat je nog moet doen is je handen aan het stuur houden.

Inparkeren is voor iedereen nu een eitje

Houd je niet zo van inparkeren? De Golf vindt het geen probleem om dit voor je te doen. Dankzij de Park Assist herkent de Golf een geschikte parkeerplek en stuur zelf in. Zelf hoef je alleen nog maar te sturen en te remmen. 

Goed zicht voor jou en je tegenliggers

Goed licht mag natuurlijk niet ontbreken. De zekerheid om in iedere rijsituatie, onder de slechtste weeromstandigheden perfect zicht hebben. Die zekerheid biedt de IQ LIGHT LED Matrix koplampen je. Deze lichten passen zich snel en automatisch aan iedere situatie aan. Zelfs het groot licht hoef je niet meer zelf te regelen, hierdoor zul je nooit meer het risico lopen om tegenliggers te verblinden. IQ LIGHT maakt het rijden en stuk veiliger en comfortabeler.

Voel je helemaal thuis in je comfortzone

Na een lange dag is het fijn thuiskomen in je nieuwe Golf. Met de subtiele sfeerverlichting in 10 kleuren voel je je gelijk op je gemak. Er zijn zelfs 32 kleurvarianten mogelijk, dus kies voor elke rit de juiste sfeer. Warm en relaxed voor een ontspannen rit naar huis. Of juist energiek en kleurrijk voor een avondje uit.

Prijzen

Later dit jaar zal Volkswagen de prijzen bekend maken van de Golf 8. Volkswagen de reeks ook nog gaan uitbreiden met een GTE plug-in hybride met een vermogen van 245 pk. Een nieuwe GTI, GTD en R-variant staan ook op de planning. Ook de leverdatum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte!

[caldera_form id=”CF637e3e6751170″]

Volkswagen Golf 8 lease
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €349 per maand

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken