De BMW 5 serie is sinds 1972 op de markt en is het boegbeeld voor een sportieve, degelijke sedan. Vanaf dit jaar hebben we kennis kunnen maken met de nieuwste generatie BMW 5-serie (G30). Deze is zoals zijn voorgaande modellen wederom in touring als sedan beschikbaar.

bmw 5 serie

Varianten

Wat ons opvalt is dat er aanzienlijk veel dieselvarianten bij zijn gekomen. Zo zijn er 6 dieselvarianten, en is de 520d nu leverbaar met xDrive. De instapper begint al bij 190pk en dit gaat door tot 320pk in de 540d xDrive. Met 4 benzinevarianten is er ruimschoots aanbod voor de ideale motorisering, 184pk voor de 520i en 340pk voor de 540i xDrive.

Opties en uitrusting

BMW zet zijn nieuwe e-segmenter luxer dan ooit op de markt. De BMW 5-serie is onderandere leverbaar met een combinatie van vierwielaandrijving én vierwielsturing. Dit zorgt voor de dynamische rijbeleving met ongekend comfort. Elke 5-serie word standaard met LED-koplampen geleverd maar ook stoelen met massagefunctie, gesture control voor het infotainmentsysteem en zelfs een ingebouwde luchtverfrisser zijn optioneel.  BMW komt met een 8-kanaals audiosysteem met maar liefst 12 luidsprekers. De meest uitgebreidste variant is een set van Bowers & Wilkins met een vermogen van 1400 watt en 16 speakers.

5-serie leasen

De 5-serie staat net in de showroom en is een hele goeie keuze als leaseauto. Voor een benzine variant kunt u de BMW verwachten tegen een leaseprijs vanaf €780,- p/m en de diesel is verkrijgbaar vanaf €845,- p/m. Alle genoemde prijzen zijn op 60 maanden en 20.000 km. Kijk hier voor meer informatie over BMW Lease.

Voor meer informatie kunt u gerust met ons contact opnemen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken