Een merk met de status van BMW heeft nauwelijks een introductie nodig. Duitse degelijkheid, kwaliteit, groene motoren en de beste rij-eigenschappen zijn kernaspecten die bij BMW passen!

Er is altijd een BMW die bij je past, alleen de vraag is welke past het best bij je? Er is genoeg keuze en voor iedereen wat wils. BMW modellen die je vaker terug ziet zijn bijvoorbeeld de BMW 1-serie, 2-serie, 3-serie zowel sedan als touring en niet te vergeten de zeer luxe 5 -serie. Alle modellen zijn uitermate geschikt voor de zakelijke lease rijders. Je geniet van optimale wegligging en rijplezier. Naast de ruime keuze in modellen is er ook een uitgebreid aanbod in uitvoeringen.

BMW 1-serie voorkant
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €419 per maand
BMW 2 serie Gran Coupé
Sedan
Bekijk auto
Vanaf €524 per maand

Rijdt u liever compact maar toch zakelijk? Ga dan voor de BMW 1-serie. Deze lease je zakelijk al vanaf slechts 419,- per maand! Met zijn sportieve design, dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit is dit een uitermate goede zet van BMW.

Twee keer zoveel rijplezier: met de 2-serie modellen brengt BMW het voor het merk zo typerende rijplezier naar het premium compact auto segment.

De BMW 3-serie kenmerkt zich door het sportieve karakter en dynamisch design. De sportiefste vertegenwoordigers van hun klasse in de vorm die je wilt. Kies uit de 3-serie sedan, touring en de Gran Turismo.

Sportiviteit verenigd met adembenemende esthetiek: De 4-serie is een indrukwekkende vertegenwoordiger van een geheel nieuwe generatie BMW’s. De 4-serie Gran Coupé vormt de perfecte aanvulling op deze modelreeks en overtuigt met zijn natuurlijke en elegantie en praktische eigenschappen.

Ben je op zoek naar een auto waar je profiteert van je ultiem comfort en gemak tijdens lange ritten? Overweeg dan de BMW 5-serie. De auto staat onder andere bekend om de luxueuze materialen die verwerkt zijn in het interieur. Over de BMW 5 serie hebben we recent een rijtest online geplaatst.

Ook de BMW 6,7 en 8-serie zijn verkrijgbaar bij Fleximo, informeer naar de mogelijkheden!

BMW 1-serie voorkant
SUV
Bekijk auto
Vanaf €575 per maand
SUV
Bekijk auto
Vanaf €566 per maand
BMW X3 voorkant schuin
SUV
Bekijk auto
Vanaf €725 per maand

Lease BMW X Modellen

Net als de andere modellen uit de X familie overtuigt ook de X1 als perfecte begeleider voor iedereen die dagelijks een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van deze auto en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

Wie één zegt, moet ook twee zeggen, en dus is de BMW X2 de volgende stap in de rangorde der X-modellen van BMW. Met de X1 introduceert het merk uit München zijn SUV-lijn aan de kopers en dus moet de X2 op een andere manier opvallen. BMW heeft dit gedaan door een spannende shooting-break stijl mee te geven aan het model. Niet geheel een SUV-Coupé zoals concurrenten Mercedes en Audi doen met respectievelijk de GLC Coupé en de Q3 sportback, maar wel anders genoeg om op te vallen.

De X3 was als eerste Sports Activity Vehicle de grondlegger van zijn klasse. Ook de huidige generatie is binnen zijn segment een drijvende innovatieve kracht: met progressieve functies zoals semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive tilt de BMW X3 rijplezier naar een nieuw niveau. Daarbij overtuigt hij met een expressieve, atletische uitstraling, een bijzonder hoogwaardige ambiance in het interieur en koppelsterke BMW TwinPower Turbo brandstof motoren.

De X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de kenmerkende kracht van een BMW X model en de esthetiek van een klassieke coupé. Met krachtige TwinPower Turbo brandstof motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter.

Het zal je vast niet ontgaan zijn. De nieuwe BMW X5 lease rijdt nu al een tijdje op de weg en laat menig man omkijken. De nierengrille van de vierde generatie van de BMW X5 is nog groter geworden en zijn led-koplampen nog feller. Als het aan BMW ligt is dit weer dé koploper in zijn segment. BMW heeft in tegenstelling tot zijn andere modellen, na vijf jaar alweer een vernieuwde versie van zijn X5 gepresenteerd. Eerder zat er telkens zeven jaar tussen de generaties van deze auto. Qua uiterlijk kan iedereen meteen zien dat het om de X5 gaat. De BMW is in vorm niet veel veranderd, maar heeft wel de nodige aanpassingen ondergaan. Zo heeft de Duitser nieuwe strakke led-achterlichten meegekregen van de designers en kan je niet om de opvallend grote nierengrille heen.

Ook de X6 en de X7 kun je bij ons leasen, vraag naar de mogelijkheden.

Elektrische BMW Lease Modellen

De snelste weg naar de mobiliteit van de toekomst: met elektrische auto’s als de i3 en de i3s als consistent duurzame en lokaal emissievrije auto’s, maakt BMW vandaag al duidelijk dat het merk staat voor de mobiliteit van morgen. De i3 kun je zakelijk leasen vanaf 499,- per maand!

De i4 is de eerste volledig elektrische Gran Coupé van BMW. De BMW i4 is uitgerust met de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie, waarmee hij adembenemende prestaties levert. Dankzij een actieradius van tot wel 600 kilometer zet deze innovatieve elektrische i4 ook met zijn gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor lange afstanden nieuwe maatstaven. Met een elektrische auto bespaar je niet alleen brandstof, het heeft nog veel meer voordelen zoals belastingvoordelen bij het leasen van een elektrische auto. Profiteer dit jaar nog van het lage bijtelling tarief op volledig elektrische auto’s.

BMW i3
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €519 per maand
BMW iX3
SUV
Bekijk auto
Vanaf €649 per maand
Sedan
Bekijk auto
Vanaf €605 per maand
BMW iX lease
SUV
Bekijk auto
Vanaf €919 per maand

Lease Mogelijkheden

Een BMW Operational Leasen bij Fleximo is de meest zorgeloze manier om zakelijk een gloednieuwe BMW te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: van de rente tot onderhoud , verzekering, vervangend vervoer na 24 uur(optioneel). Hierdoor heb je altijd zekerheid over je mobiliteit. Je hoeft alleen brandstof te tanken en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Het bedrag per maand is afhankelijk van de gekozen opties, looptijd in aantal maanden en het jaar kilometrage. Dit bedrag is uiteraard een vast bedrag per maand. Nog een bijkomend voordeel is dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen! Dit kun je weer investeren in andere bedrijfsdoeleinden. Kortom compleet zorgeloos leasen bij Fleximo.

Fleximo biedt je verschillende lease mogelijkheden zoals: Operational lease, Occasion lease, Full Operational lease, Financial lease en Private lease . Zo is er altijd een lease mogelijkheid die bij jouw organisatie past voor een vast maandbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

Heb je vragen omtrent leasen? Neem dan contact met ons op of vul eenvoudig het online contactformulier in. Onze medewerkers helpen je graag!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken