Een merk met de status van BMW heeft nauwelijks een introductie nodig. Duitse degelijkheid, kwaliteit, groene motoren en de beste rij-eigenschappen, dat zijn kernaspecten die bij BMW passen.

Er is altijd een BMW die bij je past, alleen de vraag is welke past het beste bij je? Er is genoeg keuze voor ieder wat wils. BMW modellen die je vaker terug ziet zij bijvoorbeeld de BMW 1-serie, 2-serie 3-serie sedan of touring en natuurlijk niet te vergeten de 5-serie. Alle modellen zijn zeer geschikt voor de zakelijke rijder. Je geniet van de optimale weglegging en rijplezier. Er is veel keuze als het gaat om uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld bij de 3-serie kiezen voor een Sedan of Touring, handgeschakeld of automaat etc.

Lease Modellen en Uitvoeringen

Rijdt u liever compact maar toch uiterste zakelijk? Ga dan voor de nieuwe BMW 1-serie deze lease je zakelijk al vanaf 399,- per maand! Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden en kan zo elke uitdaging aan.

BMW Lease 1-serie

Twee keer zoveel rijplezier: met de 2 Serie modellen brengt BMW het voor het merk zo typerende rijplezier naar het premium compact auto segment.

De BMW 3 Serie kenmerkt zich door het sportieve karakter en het dynamische design. De sportiefste vertegenwoordigers van hun klasse, in de vorm die je wilt BMW 3 Sedan, Touring en de Gran Turismo. De 3-sedan kun je al leasen vanaf 575,- per maand!

Sportiviteit verenigd met adembenemende esthetiek: de 4 Serie Coupé en Cabrio zijn indrukwekkende vertegenwoordigers van een geheel nieuwe generatie BMW’s. De 4 Serie Gran Coupé vormt de perfecte aanvulling op deze modelreeks en overtuigt met zijn natuurlijke elegantie en praktische eigenschappen.

BMW Lease 5-serie

Ben je op zoek naar een auto waarmee je ook gedurende langere ritten profiteert van comfort en gemak? Overweeg dan de BMW 5 serie. Deze auto staat onder andere bekend om de luxueuze materialen die verwerkt zijn in het interieur.

Ook de 6, 7 en de 8-serie kun je bij ons leasen, vraag naar de mogelijkheden.

Lease BMW X Modellen

Net als de andere modellen uit de X familie overtuigt ook de X1 als perfecte begeleider voor iedereen die dagelijks een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van deze auto en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

BMW Lease 1-serie

De X3 was als eerste Sports Activity Vehicle de grondlegger van zijn klasse. Ook de huidige generatie is binnen zijn segment een drijvende innovatieve kracht: met progressieve functies zoals semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive tilt de BMW X3 rijplezier naar een nieuw niveau. Daarbij overtuigt hij met een expressieve, atletische uitstraling, een bijzonder hoogwaardige ambiance in het interieur en koppelsterke BMW TwinPower Turbo brandstof motoren.

BMW lease X3

De X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de kenmerkende kracht van een BMW X model en de esthetiek van een klassieke coupé. Met krachtige TwinPower Turbo brandstof motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter.

BMW Lease X4

Ook de X2, X5, X6 en de X7 kun je bij ons leasen, vraag naar de mogelijkheden.

Elektrische Lease Modellen

De snelste weg naar de mobiliteit van de toekomst: met elektrische auto’s als de i3 en de i3s als consistent duurzame en lokaal emissievrije auto’s, maakt BMW vandaag al duidelijk dat het merk staat voor de mobiliteit van morgen. De i3 kun je zakelijk leasen vanaf 499,- per maand!

BMW Lease i3

De i4 is de eerste volledig elektrische Gran Coupé van BMW. De BMW i4 is uitgerust met de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie, waarmee hij adembenemende prestaties levert. Dankzij een actieradius van tot wel 600 kilometer zet deze innovatieve elektrische i4 ook met zijn gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor lange afstanden nieuwe maatstaven. Met een elektrische auto bespaar je niet alleen brandstof, het heeft nog veel meer voordelen zoals belastingvoordelen bij het leasen van een elektrische auto. Profiteer dit jaar nog van het lage bijtelling tarief op volledig elektrische auto’s.

Lease Mogelijkheden

Een BMW Operational Leasen bij Fleximo is de meest zorgeloze manier om zakelijk een gloednieuwe BMW te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: van de rente tot onderhoud , verzekering, vervangend vervoer na 24 uur(optioneel). Hierdoor heb je altijd zekerheid over je mobiliteit. Je hoeft alleen brandstof te tanken en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Het bedrag per maand is afhankelijk van de gekozen opties, looptijd in aantal maanden en het jaar kilometrage. Dit bedrag is uiteraard een vast bedrag per maand. Nog een bijkomend voordeel is dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen! Dit kun je weer investeren in andere bedrijfsdoeleinden. Kortom compleet zorgeloos leasen bij Fleximo.

Fleximo biedt je verschillende lease mogelijkheden zoals: Operational lease, Occasion lease, Full Operational lease, Financial lease en Private lease . Zo is er altijd een lease mogelijkheid die bij jouw organisatie past voor een vast maandbedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

Heb je vragen omtrent leasen? Neem dan contact met ons op of vul eenvoudig het online contactformulier in. Onze medewerkers helpen je graag!

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken