Grotere actieradius en aneller laden voor twee motorversies

De Ford Mustang Mach-E, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen in Nederland, ondergaat enkele technische verbeteringen. Vooral de achterwiel aangedreven Standard Range RWD en de vierwiel aangedreven Standard Range AWD profiteren van deze upgrades. De verbeteringen resulteren in een grotere actieradius en verbeterd laadvermogen.

Verbeterde actieradius

De actieradius van de Ford Mustang Mach-E Standard Range RWD stijgt met 39 kilometer tot 470 kilometer. De vierwielaangedreven Mustang Mach-E Standard Range, met een 75-kWh accu, krijgt er 28 kilometer bereik bij.

Ford MustangVerhoogd laadvermogen

Wat laadvermogen betreft, concurreert de Standard Range nu met de Extended Range-versies die een 98-kWh accu hebben. Het maximale laadvermogen van de Ford Mustang Mach-E Standard Range RWD en AWD stijgt van 115 kW naar 150 kW. Bovendien worden er aanpassingen gedaan aan de batterijverwarming, waardoor snelladen bij lagere temperaturen mogelijk is. Verder worden 19-inch lichtmetalen velgen met Aero Covers nu standaard geleverd, en het onderstel van de elektrische SUV is op detailniveau bijgeschaafd.

Verlaagde prijzen

Naast technische verbeteringen, worden ook de prijzen van de Ford Mustang Mach-E gunstig herzien. De vanafprijs van de Ford Mustang Mach-E Standard Range RWD daalt met €2.700, van €53.900 naar €51.200. Bovendien zijn de Mustangs Mach-E van het vorige (huidige) modeljaar tijdelijk beschikbaar vanaf €49.200, zolang de voorraad strekt.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken