De Opel Corsa-e klaar voor de toekomst

De nieuwe Opel Corsa-e is helemaal klaar voor de toekomst. De compacte elektrische auto heeft een rijbereik van 330 km WLTP. Duitse techniek en slechts 4% bijtelling maakt de mobiliteitsmarkt weer  bereikbaar!

  • Tot wel 330 km elektrisch rijbereik (WLTP)*
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 0-50 km/u in 2,8 seconden.

Waar u ook naar toe wilt, het kan met de Opel Corsa-e. Met het indrukwekkende rijbereik van 330 km WLTP, zonder tussentijds te hoeven opladen maakt hem perfect voor al uw dagelijkse ritten. Door de fiscale waarde van €34.999,- valt de Corsa-e in de 4% bijtelling categorie. Opladen stelt bij de Corsa-e ook niks voor. Binnen een half uur is de batterij tot wel 80% opgeladen! Dit betekend dat u met de Opel Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit. Dit alles bij elkaar maakt de Corsa-e een top auto. Elektrisch rijden wordt voor iedereen weer bereikbaar!

Interieur

Het interieur van de Opel Corsa-e maakt vanaf het eerste moment al indruk, door het gebruik van hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. Je zou het liefst direct instappen en rijden!

Exterieur

De nieuwe Corsa-e is niet alleen voorzien van Duitse techniek, maar ook van een prachtig design. Dat zijn dynamisch karakter nog eens extra benadrukt. Van de sportieve voorkant tot zijn strakke Opel Corsa-e interieurvormgegeven achterkant: De Corsa-e mag er vanuit alle hoeken wezen!

Met de Corsa-e kun je helemaal je eigen stijl bepalen. Je kunt hem extra stijlvol maken met 17-inch lichtmetalen velgen, die zijn sportieve design onderstrepen. Ook de zwarte of witte buitenspiegels voegen extra dynamiek toe.

Innovaties

De Opel Corsa-e is als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED® Matrix koplampen. Deze koplampen zullen afhankelijke automatisch omschakelen tussen grootlicht en dimlicht. Ontspannen rijden zonder het risico te lopen om andere bestuurders te verblinden.

Adaptive Cruise Control maakt elke rit voor u veiliger en ontspannen. Dit systeem is er niet alleen voor om een constante snelheid te handhaven, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot uw voorganger, door uit zichzelf af te remmen en op te trekken.

Ook kunt u gebruik maken van de Actieve Rijstrook Positionering. Dit systeem is een nieuwe stap richting het autonoom rijden. Hoe werkt dit systeem? Net behulp van een camera aan de bovenkant van de voorruit en diverse sensoren ondersteunt dit assistentiesysteem het sturen. Het systeem zorgt er dus voor dat uw Corsa-e precies in het midden van de rijstrook blijft rijden. Dit zorgt vooral voor comfort en ontspanning tijdens lange ritten.

Via het innovatieve display scherm recht voor u wordt u perfect op de hoogte gehouden van alle belangrijke gegevens, zoals uw snelheid en navigatieaanwijzingen. Het digitale infodisplay levert daarmee een belangrijke bijdrage aan uw veiligheid en luxe.

last but not least, de Advanced Park Assist. Inparkeren wordt kinderspel wanneer u gebruikt maakt van de Advanced Park Assist. Het systeem doet al het werk voor u. Het systeem zoekt een vrije parkeerplek en bedient het stuurwiel. U hoeft vervolgens alleen maar te remmen en te gas te geven volgens de aanwijzingen. Makkelijker kan het toch niet?

Connectiviteit

Met de navigatie van de Corsa-e bereikt u elke bestemming met gemak. U heeft de beschikking tot het Multimedia Navi Pro 10-inch kleuren-touchscreen. Waar u ook naar toe wilt, het Navigatiesysteem zal u hier fijn loos naar toe leiden.

Uw telefoon opladen met een kabel is in de Corsa-e verleden tijd. U heeft deze niet meer nodig door draadloos oplaadsysteem. U hoeft hem alleen maar in het opbergvak te leggen en hij wordt

Opel Corsa-e bovenkant

automatisch opgeladen. Zo zult u altijd bereikbaar zijn en geen gesprek meer missen.

De mogelijkheden houden niet op in deze auto. Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa-e heel wat te bieden.  Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief

ondersteuning voor Apple CarPlay, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth beschikt u over een zee van mogelijkheden.

Rijd als een van de eersten in de nieuwe Opel Corsa-e

De nieuwe volledig elektrische Corsa-e komt eraan! Wilt u straks in het eerste kwartaal van 2020 rijden in de nieuwe Opel Corsa-e? Dat kan! Houd hiervoor onze website in de gaten of neem contact met ons op!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken