Vers van de pers, Hyundai heeft de prijs van de Ioniq 6 First Edition vrijgegeven. De prijs van het model is € 62.895,- Schrik niet, het gaat hier niet om het basismodel maar over een rijk uitgeruste First Edition!

First Edition

Je ziet het autofabrikanten steeds vaker doen, eerst een speciale introductie versie van het model op de markt brengen. Voluit heet de nieuwe Hyundai: Hyundai Ioniq 6 First Edition. Van dit model zal slechts een beperkte oplage naar Nederland komen, namelijk 250 exemplaren. Wil je er een bemachtigen zal je dus niet te lang moeten wachten.

De Hyundai Ioniq 6 First Edition komt in 5 kleuren naar Nederland, zie hieronder de kleuren en het aantal exemplaren per kleur:

  • Biophilic Blue Pearl – 100 stuks – € 62.895,-
  • Serenity White Pearl – 25 stuks – € 62.895,-
  • Nocturne Grey Metallic – 75 stuks – € 62.895,-
  • Gravity Gold Matte – 50 stuks – € 63.095,-

Autozine - Nieuws: Hyundai IONIQ 6 nu als First Edition

Accu en vermogen van de Hyundai Ioniq 6 First edition

De Ioniq 6 First Edition is voorzien van een 77,4 kWh accupakket. Het accupakket is gekoppeld aan twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras. Samen zorgen de elektromotoren voor maar liefst 325 pk en 605 Nm koppel. Met de combinatie van het accupakket en het vermogen moet je 519 kilometer WLTP kunnen rijden op een volle acculading.

Zwarte accenten

Wat opvalt aan de Ioniq 6 First Edition zijn de zwarte accenten. Je vindt ze terug aan de voorkant, achterkant en aan de zijkant. Ook de spiegelkappen en de logo’s zwart. Hyundai geeft de Ioniq 6 First Edition onder meer een glazen schuif- en kanteldak, zwarte hemelbekleding en stoelen die in een combinatie van leer en stof zijn uitgevoerd. Naast de mooie zwarte accenten staat de First Edition op 20-inch velgen en 245/40 R20-banden.

Dit kost de Hyundai Ioniq 6 First Edition in Nederland

 

De Hyundai Ioniq 6 First Edition leasen

De Hyundai Ioniq 6 First Edition is vanaf 9 november te reserveren. De Hyundai Ioniq 6 First Edition leasen? Dat kan al vanaf € 679*,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

De Nederlandse prijzen van de reguliere uitvoeringen van de Ioniq 6 volgen later.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken