De elektrische revolutie in de auto-industrie gaat onverminderd door, en Nederland staat vooraan in de rij om de nieuwste modellen te verwelkomen. Audi heeft zojuist zijn nieuwste toevoeging aan het elektrische SUV-segment gelanceerd, en het is een ware gamechanger. Maak kennis met de gloednieuwe Audi Q6 e-tron, het zustermodel van de elektrische Porsche Macan!

Uitvoeringen en specificaties Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron Edition:
– Vermogen: 388 pk
– Actieradius: tot 625 kilometer
– Uitvoering: Edition
– Vanafprijs: €77.950

Audi Q6 e-tron Advanced Edition:
– Vermogen: 388 pk
– Actieradius: tot 625 kilometer
– Uitvoering: Advanced Edition
– Vanafprijs: €83.950

Audi Q6 e-tron S Edition:
– Vermogen: 388 pk
– Actieradius: tot 625 kilometer
– Uitvoering: S Edition
– Vanafprijs: €89.950

Audi SQ6 e-tron S:
– Vermogen: 490 pk
– Actieradius: tot 589 kilometer
– Uitvoering: S
– Vanafprijs: €99.950

Elk model biedt zijn eigen combinatie van vermogen, actieradius en extra functies, waardoor klanten kunnen kiezen welke het beste past bij hun behoeften en budget.

Instappen vanaf € 77.950,-

Met een instapprijs vanaf €77.950 biedt de Audi Q6 e-tron een aantrekkelijk alternatief voor de Porsche Macan, terwijl hij toch dezelfde technische finesse en stijlvolle uitstraling biedt waar Audi om bekend staat.
De Audi Q6 e-tron wordt aangedreven door twee krachtige elektromotoren, goed voor een gecombineerd vermogen van 388 pk. Deze krachtige aandrijflijn lanceert de SUV van 0 naar 100 km/u in slechts 5,9 seconden, met een indrukwekkende topsnelheid van 210 km/u. Maar waar de Q6 e-tron echt schittert, is zijn indrukwekkende actieradius, die kan oplopen tot maar liefst 625 kilometer, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer vermogen en prestaties, biedt Audi de SQ6 e-tron aan, de sportieve broer van de Q6 e-tron. Met een vermogen van 490 pk en een acceleratietijd van slechts 4,4 seconden naar de 100 km/u, biedt de SQ6 e-tron een rijervaring die zijn gelijke niet kent. Hoewel de actieradius iets lager ligt dan die van zijn tegenhanger, is 589 kilometer nog steeds meer dan voldoende voor lange ritten.

De Audi Q6 e-tron is nu beschikbaar voor bestelling, met verschillende uitvoeringen en prijspunten om aan verschillende behoeften te voldoen. En voor degenen die op zoek zijn naar nog meer variatie, staat er binnenkort een versie met achterwielaandrijving en een grotere accu op het programma, evenals een variant met een kleinere accu voor degenen die meer waarde hechten aan efficiëntie.

Met zijn ongeëvenaarde combinatie van prestaties, technologie en duurzaamheid belooft de Audi Q6 e-tron een nieuwe standaard te zetten voor elektrische SUV’s, en het is slechts het begin van Audi’s elektrische revolutie.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken