Het Chinees-Amerikaanse automerk kondigde afgelopen maand aan naar Nederland te komen! Seres wilt het elektrische rijden betaalbaar maken. Seres combineert veilige en intelligente technologie met uitstekende prestaties. Het kan snel gaan in autoland. Begin december meldde Seres zich als nieuwe speler, een Chinees-Amerikaanse fabrikant wiens elektrische modellen via Green Mobility Group Europe hun weg naar de consument vinden. Seres zal zich introduceren met de Seres 3 en zal later gezelschap krijgen van de Seres 5 en Seres 7!

De Seres 3

Het eerste in Nederland leverbaar model is de Seres 3. Een compacte SUV die de strijd aan gaat met de Tesla Model Y, Kia e-Niro en de Hyundai Kona. De Seres 3 heeft een prijskaartje van €37.995,- . Voor de vanafprijs van €37.995,- krijg je 18 inch lichtmetalen wielen en ledverlichting rondom de auto. Verder is hij van alle nieuwe technologieën voorzien. Zoals automatische klimaatregeling, cruise-control, een glazen panorama-dak, parkeerhulp rondom, elektrisch verstelbare voorstoelen en zelfs een compleet met leer bekleed interieur. Privacy-glas, verwarmde voorstoelen, een met leer bekleed stuurwiel, keyless go, een regensensor en elektrisch verwarmbare én verstelbare buitenspiegels maken eveneens deel uit van de standaarduitrusting.

Met een actieradius van 329 kilometer (WLTP) geeft de Seres 3 je volop bewegingsvrijheid om duurzaam én geruisloos te reizen en ben je voorbereid op de toekomst.

Specificaties

  • Actieradius. De Sers 3 wordt aangedreven door een 53,61 kWh Lithium IJzerfosfaat Accu (LiFePO4) met een actieradius van 329 kilometer. De actieradius kan worden beïnvloed door factoren zoals de rijstijl, klimaat en omgevingsomstandigheden.
  • Bijtelling. De Seres 3 biedt een groot voordeel voor zakelijke rijders. In plaats van 22% bijtelling, betaal je in 2021 voor een elektrische auto 12% van de catalogusprijs tot € 40.000. De 3 heeft een fiscale waarde van € 36.947,- Hiermee betaal je een netto bijtelling van € 137,- p/mnd (schijf 1) of € 183,- p/mnd (schijf 2).
  • Opladen. De Seres3 kan op twee manier worden opgeladen: snel en normaal. Normaal laden (b.v. thuis of op het werk afhankelijk van uw aansluiting tot 11kW) kan bij een volledige lading met een 230-volt aansluiting in ca. 8 – 14 uur. Bij een snellaadstation (150+ kW) kan de Seres3 in slechts 30 minuten van 20% naar 80% geladen worden.
  • Trekhaak. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de mogelijkheid voor een trekhaak. We verwachten hier in het 1e kwartaal van 2021 meer duidelijkheid over te kunnen geven. Over het trekgewicht en de kogeldruk is helaas nog niks bekend.

Seres 3

Seres 5: de volledig elektrische SUV Coupé

Een combinatie van indrukwekkende prestaties met veilige intelligente technologie. Een verfijnd en functioneel interieur, geavanceerde rijhulpsystemen en het kenmerkende Sigma lightning design. Zoals gezegd heeft de 5 indrukwekkende prestaties.  510 kW / 694 pk max. vermogen, 1.040 Nm koppel en een acceleratie van 0 – 100 km/h in 3.5 sec. bezorgen je maximaal rijplezier.

Seres 7

Nog een stapje hoger komt de Seres7 te staan. De 7 heeft een sedanachtige uitstraling maar heeft ook een wat hogere instap. Seres heeft over dit model nog geen excate specificaties losgelaten. De prachtige Seres7 zal iets later dan de 5 naar Nederland komen. Als het meezit staat de Seres7 dit jaar nog op Nederlandse bodem.

Van Silicon Valley tot Tokio

Seres is een wereldwijd opererende autofabrikant die intelligente elektrische voertuigen produceert om veiligere, schonere en duurzamere gemeenschappen te creëren. De technologieën zijn gericht op het leveren van verbeterde veiligheid, gemak en prestaties voor een wereldwijde markt. Seres bezit en exploiteert productie, assemblage en onderzoeks en ontwikkelingsfaciliteiten in de VS, China en Japan.

Lage kosten met de Seres range

Naast de lage onderhoudskosten betaal je voor elektrische modellen ook geen wegenbelasting en BPM. Zakelijke rijders profiteren ook nog van het gunstige bijtellingstarief van 12% in 2021 tot 40.000,-. Bekijk hier ons volledig elektrische aanbod.

 

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken