De levertijd van de Opel Ampera-e loopt terug naar maximaal 6 maanden in plaats van de verwachte negen maanden. Opel heeft extra exemplaren voor de Nederlandse markt beschikbaar gesteld, zodat de levertijd verkort kan worden.

Extra productieplaatsen voor de opel Amera-e

In 2018 werden er al meer dan 700 Opels Ampera-e op kenteken gezet. Dankzij de extra productieplaatsen voor Nederland zal dit aantal in 2019 flink toe gaan nemen. De prijs van de Opel Ampera-e is gunstig, daar deze net onder de grens van € 50.000 ligt en daarmee dus ook in 2019 de volledige 4% bijtelling behoudt! De Opel Ampera-e is namelijk al leverbaar vanaf € 46.699 en standaard heeft dit model 8 jaar of 160.000km garantie op alle elektrische onderdelen.

Uiteraard is Opel volop bezig met nieuwe elektrische modellen en ze verwacht eind 2020 4 modellen in het aanbod op te kunnen nemen. Er staan o.a. een volledig elektrische versie van de Opel Corsa en een Opel Grandland X PHEV op stapel. Voor de SUV kunnen de eerste bestellingen naar verwachting rond de zomer van 2019 geplaatst gaan worden. Verder zal Opel vanaf 2024 voor elk model een versie met elektrische aandrijving aanbieden.

Neem contact met ons op indien u meer vragen heeft over de Opel Amera-e!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken