De auto’s van Hyundai lease staand bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit, fraaie design en prestaties. Al jaren draait Hyundai mee aan de top van autobranche. Hyundai is een van oorspong Zuid-Koreaans automerk dat inmiddels wereldwijd bekend en geliefd is. In een relatieve korte periode heeft Hyundai bewezen dat het innovatief is en beschikt over een grote slagkracht. Die zie je onder andere terug in de ontwikkeling van de hybride en elektrische modellen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de volledig elektrische Hyundai Kona electric en de Hyundai Ioniq Hybrid.

Samen zoeken naar de Hyundai die bij jouw past!

Die ene specifieke Hyundai lease zoeken die bij jouw past, dat doen wij graag. Bij Fleximo kun je je Hyundai lease volledig naar eigen wens samenstellen. Denk hierbij aan het model, uitvoering, opties, voorwaarden, looptijd en het jaar kilometrage. Zo zorgen wij er samen voor dat je binnekort in de Hyundai lease rijdt die echt bij jouw past!

Hyundai lease modellen

Populaire Hyundai modellen

De nieuwe Hyundai i10 is groter, ruimer, slimmer en veiliger. De nieuwe i10 is een compacte stadsauto en tegelijkertijd groots en geavanceerd in alle opzichten. Van het nieuwe dynamische ontwerp en de geraffineerde connectiviteit tot het vooruitstrevende veiligheidspakket en de geavanceerde technologie. Hij straalt zelfvertrouwen uit en trekt je aandacht vanaf de eerste blik. Het is meteen duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. Je kunt niet om de nieuwe i10 heen.

De Hyundai i20 is verfijnd en ruim. De Hyundai i20 is een dynamische en onderscheidende compacte auto met een opvallend nieuw design en de beste veiligheid en connectiviteit in zijn segment. Vanaf november 2020 staat hij in de showroom.  De Hyundai i20 lease is vanaf november 2020 te bewonderen in de showroom.

Een zee van ruimte in de Hyundai i30. De Hyundai i30-familie is er in drie carrosserievarianten. Kies je voor de allrounder Hyundai i30, de elegante en stijlvolle i30 Fastback, de ruime en praktische Hyundai i30 Wagon of wordt het een van de stoere, sportieve N Line-uitvoeringen? Zoveel mensen, zoveel smaken. Toch hebben de i30, i30 Fastback en i30 Wagon ook veel gemeen: een gedurfd design, de beste veiligheidssystemen, naadloze connectiviteit en standaard 48-volt Mild-Hybrid-technologie voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot.

Elektrishe modellenHyundai lease

De KONA Electric lease heeft alles wat je zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius, een zeer rijk uitgerust infotainmentsysteem, een handige app en dit jaar nog met slechts 8 % bijtelling voor zakelijk rijders.

De Hyundai Ioniq lease is indrukwekkend te noemen. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Kortom elektrisch rijden op zijn best!

Lease zorgeloos een nieuwe Hyundai!

Een hyundai lease je al voor slechts €215,- per maand op basis van 10 000 km per jaar en 60 maanden (operational lease). Een Hyundai lease rijden voor een vast bedrag per maand geen vaste kosten. Optioneel kun je aan je lease contract nog winterbanden, vervangend vervoer en nog veel meer toevoegen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken