Als je de keuze maakt om een Peugeot te gaan leasen dan kies je voor een auto met Frans degelijkheid. Voor een vast betaalbaar en overzichtelijk bedrag per maand rijd je een Franse topper! Al jaren staat het merk bekend om zijn prachtige en duurzame auto’s.  Vroeger waren ze al razend populair met de 504 en op de dag van vandaag met de 208 en de 2008. Maar Peugeot durft toch steeds vaker buiten die lijntjes te gaan. Bijvoorbeeld met die nieuwe 208 die vanaf nu ook verkrijgbaar is als elektrische variant! Peugeot blijft steeds mooiere modellen creëren.

Bij Fleximo lease je al een Peugeot voor een scherp en vast bedrag per maand. Onze zuiderburen weten maar al te goed hoe je een goede en betrouwbare auto bouwt. Zowel van binnen als van buiten. Peugeot kenmerkt zich door zijn karakteristieke uiterlijk, een rijk interieur en de vele technische snufjes. Het is daarom niet gek dat Peugeot een van de populaire merken is in Nederland.

Historie

Wist je al dat Peugeot is begonnen met pepermolens? In de 19e eeuw is Peugeot begonnen als producent van koffie en pepermolens. Vandaag de dag kun je nog steeds een pepermolen van Peugeot kopen. De pepermolens staan nog altijd symbool voor kwaliteit en worden gebruikt door fijnproevers en topkoks. De eerste Peugeot werd in 1890 gebouwd, In 1891 kwam de productie van Peugeot auto’s op gang en het aantal modellen werd uitgebreid. In 1892 begon de lange geschiedenis van het merk in de autosport.

Modellen

Peugeot is recent nog gekomen met de nieuwe 3008 en nieuwe 5008. Begin dit jaar kwamen ze nog met de nieuwe 208 en 2008. Hierbij een overzicht van de Peugeot modellen:

Elektrische Peugeot

Een elektrische Peugeot rijden is niet alleen goed voor het milieu en uw beurs, het brengt ook nog eens verrassend veel rijplezier met zich mee! Langere afstanden zijn geen enkel probleem meer. Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. Het elektrische avontuur van Peugeot is begonnen met de e-208. Het elektrische aanbod van Peugeot werd al snel aangevuld met e-2008 en de e-Expert, de elektrische bestelbus. Naast volledig elektrisch rijden heeft Peugeot ook nog 2 hybride modellen. De 508 en 3008 Hybrid.

Elektrische auto’s trekken sneller op, hebben een uiterst stabiele wegligging en rijden bijzonder gelijkmatig. En de nieuwste elektrische auto’s, zoals de e-208, zijn voorzien van innovatieve technologie, waardoor de auto bijna een “smartphone op wielen” is.

Elektrische auto’s zijn weliswaar duurder in aanschaf, maar de gebruikskosten liggen beduidend lager. Naast belastingvoordelen en subsidies is de prijs van elektriciteit per gereden kilometer lager dan die van benzine of diesel. Bovendien hebben elektrische auto’s minder onderhoud nodig.

Het aantal laadpunten is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Thuis, op uw werk, bij een openbaar laadpunt bij u in de buurt of onderweg: opladen kan bijna overal!

Peugeot bedrijfswagens

Partner

De Peugeot Partner heeft een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte uitvoering.

Expert

De Peugeot Expert is een bedrijfsauto die alles in zich heeft om uw werk makkelijker te maken. Mede dankzij de moderne, krachtige motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier.

Boxer

De Peugeot Boxer heeft een laadvolume tot wel 17 m3. De Boxer is meer dan een vervoersmiddel, het is de nieuwe kwaliteit voor professionals.

Voordelen bij het leasen van een Peugeot

  • Onbezorgd rijden tegen een scherpe maandprijs
  • Jij zorgt voor de brandstof wij voor de rest
  • Jij investeert niet zelf in je auto
  • Geen onverwachte onderhoudskosten
  • Geen restwaarde risico

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken