Tesla Model 3 voorkant
Hatchback
Bekijk auto
Vanaf €559 per maand
Tesla Model y voorkant
SUV
Bekijk auto
Vanaf €829 per maand

Tesla is de grootste producent van volledig elektrische auto’s. Overal in Europa zie je wel een van de welbekende modellen van het merk rijden. Elektrisch rijden is milieuvriendelijk en zeer comfortabel. Elektrisch rijden heeft de toekomst en daar werkt Tesla de laatse jaren hard aan. Fleximo kan elk gewenst model leveren. Het top merk Tesla heeft op dit moment 3 modellen op de markt gezet: Tesla Model S, Tesla Model Y en de Tesla Model 3. In 2021 zal Tesla het scale aanvullen met de Tesla Model Y. Bent u opzoek naar een Tesla lease? Energiezuinig, comfortabel, efficiënt en bovendien indrukwekkende Tesla? Neem dan contact met ons op!

Tesla Supercharger netwerk

Tesla lease supercharge

Het merk Tesla is niet alleen uniek met hun modellen en de prestaties, ook het Supercharger netwerk is indrukwekkend te noemen. Binnen 40 minuten is de accu van je Tesla voor 80% opgeladen. Pak een lekker kopje koffie of een snack en je ontvangt een melding wanneer je Tesla weer klaar is om de weg op te gaan. Het netwerk van Tesla betreft een Europees netwerk. Hierdoor kun je dus met een gerust gevoel lange afstanden afleggen

Tesla zakelijke lease

Wil je ook een elektrische Tesla leasen voor een vast bedrag per maand? Dan heeft Fleximo de oplossing voor jou. Alle kosten in een maandrag opgenomen. Dit wil zeggen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. En naar het brandstof gebruik hoef je niet te kijken want dat verbruik je niet! Je hoeft dus alleen nog maar te laden maar met het indrukwekkende Supercharge netwerk is dit geen probleem.

Voor het zakelijk leasen van een Tesla heeft Fleximo diverse mogelijkheden beschikbaar zoals: (full) operational lease, financial lease, short lease en occasion lease. Zo is er altijd een leasevorm die bij je past.

Modellen

Tesla Model 3 lease

Tesla lease Model 3 leasen voorkant naar linksIn het ontwerp van Model 3 staat veiligheid centraal. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal, voor maximale sterkte in het gehele voertuig. Bij een crashtest van het dak weerstond Model 3 vier keer zijn eigen gewicht, zelfs met een volledig glazen dak. Dat staat gelijk aan het gewicht van twee volwassen Afrikaanse olifanten.

Het interieur van de Model 3 is uniek. Zo kunt u uw smartphone als sleutel gebruiken en beschikt u op het centrale 15-inch touchscreen over alle bedieningselementen van de auto. Het volledig glazen dak strekt zich uit van de voorkant naar de achterkant van de auto, waardoor elke zitplaats ruimtelijk aanvoelt.

Model 3 kan optioneel worden geleverd met Dual Motor, All-Wheel Drive, 20” Performance-velgen en -remmen en een verlaagde wielophanging voor volledige controle onder alle weersomstandigheden. Een spoiler van carbon fiber verbetert de stabiliteit bij hoge snelheden, dit alles zorgt ervoor dat Model 3 in slechts 3,4 seconden van 0 naar 100 km/u sprint.

Tesla Model X lease

Model X is de veiligste, snelste en best uitgeruste SUV ooit. En heeft standaard vierwielaandrijving en een 100 kWh accucapaciteit, voor een bereik van 565 km. Daarnaast biedt Model X voldoende ruimte voor zeven volwassenen en hun bagage. Daarnaast is deze SUV ongelooflijk snel: hij accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in 3,1 seconden.

Tesla Model S lease

De Model S is vanaf het begin ontworpen met het oog op veiligheid en is de meest sensationele sedan op de weg. Met ongeëvenaarde prestaties die worden geleverd door Tesla’s unieke elektrische aandrijflijn, accelereert de Model S van 0 naar 100 km/u in slechts 4,4 seconden. Met de Autopilot functies van de Model S wordt rijden op de snelweg niet alleen veiliger, maar ook stressvrij.

Elektrische auto leasen met 12% bijtelling in 2021

Tesla leasen in 2021? Wacht dan niet te lang!

Profiteer in 2021 van het gunstige elektrisch bijtellingstarief van 12% tot €40.000,-.

Tesla Modellen

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken