Helaas voor Jeep zijn er onlangs onbedoeld foto’s gelekt van de langverwachte elektrische Wagoneer S. Om deze ongeplande onthulling het hoofd te bieden, heeft Jeep nu besloten officiële beelden van de elektrische SUV vrij te geven, inclusief gedetailleerde interieurinformatie.

Jeep zal de nieuwe Wagoneer S nog in 2024 lanceren. Naast de Jeep Avenger brengt het merk nu de tweede elektrische op de markten. De Wagoneer S is een aantal maatjes groter dan de Avenger en is voorzien van meer luxe en comfort.

Jeep Wagoneer S

Geheel eigen identiteit op een nieuw platform

Hoewel de naam Wagoneer S enige overeenkomst vertoont met de bestaande Wagoneer en Grand Wagoneer, is het belangrijk op te merken dat de elektrische Wagoneer S een geheel eigen identiteit heeft.

De SUV is duidelijk compacter dan zijn tegenhangers met verbrandingsmotoren en maakt gebruik van een volledig ander platform, namelijk een variant van het STLA Large-platform. Met een vermogen tot 600 pk belooft de Wagoneer S indrukwekkende prestaties, met de snelste variant die naar verluidt in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren.

Eerste interieur indruk

Het interieur van de Wagoneer S is voorzien van een standaard panoramadak bestaande uit twee panelen en lijkt bezaaid te zijn met schermen. Een digitaal instrumentarium, een breed infotainmentscherm en een display voor klimaatregeling zijn slechts enkele van de opvallende kenmerken. Zelfs de bijrijder heeft een eigen display in de koker. Over het algemeen volgt het interieur de stijl van het binnenste van de (Grand) Wagoneer (L).

Komt die ook naar Nederland?

Of de Jeep Wagoneer S ook in Nederland op de markt zal komen, blijft onzeker. Er bestaat echter geen twijfel dat de SUV potentieel wereldwijd indruk zal maken, en het zou niet verrassend zijn als Jeep besluit om ook de Nederlandse markt te bedienen met deze opvallende elektrische SUV. Jeep spreekt van een wereldwijde lancering. Eerst zal natuurlijk de VS aan de beurt zijn. Meer informatie volgt.

Elektrische Jeep Leasen bij Fleximo

Mocht de Jeep Wagoneer S naar Nederland komen is deze uiteraard te leasen bij Fleximo. Het huidige aanbod bestaat enkel uit de elektrische Jeep Avenger, die is te leasen is alle uitvoeringen, opties, kleuren etc. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken