Nieuwe modellen toegevoegd aan het NIO-gamm: EL6 SUV en ET5 Touring

NIO, het toonaangevende elektrische automerk, heeft onlangs zijn modellengamma uitgebreid met twee opwindende nieuwe modellen: de EL6 SUV en de ET5 Touring. Deze toevoegingen brengen het totale aantal NIO-modellen op vijf en bieden consumenten nog meer keuzemogelijkheden op het gebied van elektrische voertuigen. Deze nieuwe modellen zullen beschikbaar zijn vanaf het vierde kwartaal van dit jaar.

NIO EL6 SUV: Indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologieën

De EL6 SUV is een van de nieuwste toevoegingen aan het modellengamma van NIO. Met zijn opvallende ontwerp, geavanceerde technologieën en indrukwekkende prestaties is de EL6 SUV een SUV die de verwachtingen overtreft. Met een startprijs vanaf 55.900 EUR (exclusief batterij) biedt de EL6 SUV een uitstekende combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid. Zijn krachtige elektrische aandrijving en uitgebreid assortiment aan functies is deze SUV een ideale keuze voor liefhebbers van elektrische voertuigen die op zoek zijn naar zowel stijl als prestaties.

NIO ET5 Touring: Elektrische stationwagen met veelzijdigheid en stijl

De ET5 Touring is een elektrische stationwagen die elegantie, veelzijdigheid en duurzaamheid combineert. Met een startprijs vanaf 51.900 EUR (exclusief batterij) biedt de ET5 Touring een ruime en comfortabele rijervaring voor zowel bestuurders als passagiers. Met zijn geavanceerde technologieën en moderne designelementen zet de ET5 Touring een nieuwe standaard in het segment van elektrische stationwagens. Of je nu een avontuurlijke roadtrip maakt of gewoon dagelijkse boodschappen doet, deze elektrische stationwagen biedt de perfecte mix van praktisch nut en stijlvolle uitstraling.

Investeren in batterij-swap infrastructuur: Meer gemak voor elektrische autogebruikers

NIO zet zich in voor het verbeteren van de gebruikerservaring van elektrische auto’s en investeert in de ontwikkeling van batterijwisselstations. Momenteel zijn er al zes operationele batterijwisselstations in Nederland, gelegen in Tilburg, Apeldoorn, Den Hoorn/Den Haag, Utrecht, Harmelen en Dordrecht. Het doel is om het netwerk verder uit te breiden, zodat eind dit jaar een semi-dekkend netwerk in Nederland kan worden geboden. Dit betekent dat NIO-rijders gemakkelijk hun lege batterijen kunnen vervangen door volledig opgeladen batterijen, waardoor de tijd die nodig is om op te laden aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken