Prijsdaling in Nederland

Net als in de Verenigde Staten heeft Tesla de prijzen van de Model 3 en Model Y in Nederland opnieuw verlaagd, wat betekent dat de Tesla Model Y nu toegankelijker is dan ooit.

Instappen voor minder

Het betreft hier specifiek de achterwielaangedreven Tesla Model Y, die aanzienlijk in prijs is verlaagd. Vanaf nu kun je instappen in de wereld van Tesla voor minder dan €45.000, waardoor de Tesla Model Y voor het eerst in aanmerking komt voor de SEPP-aanschafsubsidie.

Prijsverlaging in detail

De instapversie van de Tesla Model Y, met achterwielaandrijving en een bereik van 455 kilometer, is nu verkrijgbaar voor slechts €44.990, wat neerkomt op een prijsdaling van €2.000.

SEPP-Subsidie en Tesla Model Y

Deze prijsdaling is een opwindende ontwikkeling voor Nederlandse consumenten, omdat de Tesla Model Y nu voor het eerst onder de €45.000 geprijsd is. Hierdoor kom je in aanmerking voor de SEPP-aanschafsubsidie, wat betekent dat onder bepaalde voorwaarden nog eens €2.950 van de prijs kan worden afgetrokken.

Snel uitverkopen?

Gezien het enorme succes van de Tesla Model Y in Nederland, is het mogelijk dat de SEPP-subsidiepot snel wordt uitgeput. Gedurende de eerste negen maanden van dit jaar was de Tesla Model Y niet alleen de meest geregistreerde nieuwe elektrische auto in Nederland, maar ook de meest geregistreerde nieuwe personenauto.

Overzicht van Tesla Model Y versies

Hier is een overzicht van de verschillende versies van de Tesla Model Y en hun actieradius, samen met hun vanafprijzen:

Tesla Model Y: 455 kilometer actieradius, vanaf €44.990
Tesla Model Y Long Range: 533 kilometer actieradius, vanaf €53.990
Tesla Model Y Performance: 514 kilometer actieradius, vanaf €59.990

Dit maakt de Tesla Model Y nog aantrekkelijker voor autoliefhebbers in Nederland en opent nieuwe mogelijkheden voor elektrisch rijden tegen een betaalbare prijs.

Onze ervaring met de Tesla Model Y!

Benieuwd naar onze ervaring met de Tesla Model Y? Bekijk dan onderstaande review!

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken