Services Fleximo

Vanaf het 1e contactmoment probeert Fleximo er alles aan te doen om alle informatie omtrent lease zo volledig mogelijk te geven. Daarnaast zijn onze leaseprijzen altijd erg scherp geprijsd. Als u een leasecontract afsluit bij Fleximo, dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Afhankelijk waar wij het leasecontract onderbrengen, kunt u gebruik maken van een rastercalculatie of van meer / minder dagen. Hieronder wordt een nadere toelichting gegeven op deze services. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Rastercalculatie

Als u bij Fleximo een leaseauto besteld, dan wordt het leasecontract gemaakt op de looptijd / kilometrage die u vooraf aangegeven heeft. Bij veel leaseauto’s wijken tijdens de looptijd van het contract af van het ingezette aantal kilometers. Tijdens het leasecontract wordt er in veel gevallen tijdens het contract een herberekening gemaakt, waarvan u niet weet wat de financiële gevolgen zullen zijn. Bij Fleximo is dit niet het geval. Naast het leasecontract geven wij standaard een rastercalculatie zodat u vooraf precies weet wat de leasekosten zijn, ook bij een tussentijdse wijziging in looptijd, dan wel jaarkilometrage.

Meer / minder dagen

Als het leasecontract wordt gemaakt door Fleximo, dan zetten wij de looptijd / kilometrage vooraf vast. Elk jaar wordt gekeken wat u daadwerkelijk heeft gereden. De eventuele meer- of minder gereden kilometers verrekenen we in januari. Aan het einde van het leasecontract kijken wij naar het totaal en verrekenen wij de daadwerkelijk gereden leasekilometers. Mocht u de looptijd toch willen aanpassen tijdens het contract, geen probleem u weet vooraf precies wat de extra korting is als u de leaseauto langer gaat rijden, dan afgesproken. Wilt u de leaseauto eerder inleveren, dan kunt u zelf berekenen wat de kosten daarvoor zijn. Hiervoor zijn in het contract de meerdagenkorting of minderdagentoeslag opgenomen.

Geen hoge kosten voor het afkopen van het leasecontract?

Bij veel maatschappijen heeft u te maken met hoge afkoopkosten van uw leaseauto, die niet vooraf inzichtelijk zijn. Bij Fleximo kennen wij dit, zoals hierboven aangegeven, dus niet. Voordat u een leasecontract afsluit weet u precies wat de kosten per jaar zijn als u voortijdig het leasecontract zou willen beëindigen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Extra Services

U besluit toch eerder van het leasecontract af te willen. U weet vooraf precies wat de verrekening is van het leasecontract, maar deze leasekosten vindt u toch aan de hoge kant. Fleximo heeft een samenwerking met www.leasegarage.nl. Op de site van www.leasegarage.nl kunnen wij lopende leasecontracten aanbieden ter overname. Deze lopende leasecontracten proberen wij via Leasegarage onder te brengen bij een ander bedrijf. Voor deze extra service berekenen wij geen kosten. Het enige dat wij van u verwachten, is het opleveren van een schone auto, met volle tank brandstof op een nader te bepalen locatie. Op deze manier hopen we snel een nieuwe eigenaar te vinden voor uw leaseauto.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken